יעוץ.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ.
    .
    14/10/2008

ענת שלום, אני תלמיד תיכון בן 17 וחצי שוקל 60 פחות או יותר והגובה שלי הוא 1.72 מאוד חשוב לי לפתח את הגוף אך לא מוצא כ'כ זמן בין חזרות,לימודים הקלטות חשוב לציין שאני לא בכושר בכלל אני לא עושה כלום חוץ מללכת קצת. השרירים שלי חלשים בגב העליון והכתפים הם נוטים קדימה,אגב הליכות יכולות להשפיע על זה? המטרות שלי: להיות בכושר. לפתח את שרירי הנשימה. גוף חטוב,שרירי גב,ידים,בטן,חזה,כתפיים(הם חלשות עם נטיה קדימה קצת בכפיפה כיוון שאני לא עושה ספורט בכלל)ן. עכשיו אני רזה בפנים ואני לא רוצה לרדת במשקל כ'כ בפנים אבל כן להתחטב בגוף איך אני עושה את זה? אני מבקש ממך תרגילים לאימון עצמי לא במכון כושר להשגת מטרותי נ.ב איפה את מעבירה אימונים אישים וכמה עלות אימון איתך? תודה רבה וחג שמח,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יעוץ.

הוספת תגובה

• הי חמוד

ענת פלדמן
    14/10/2008

אז איך להתחיל? גם אם אין ממש הרבה זמן אפשר למצוא עד חצי שעה כמה פעמים בשבוע, ככה בשביל להתחיל. למשל ריצה קלה של 10 דק'. ואם קשה לרוץ אז מתחילים בהליכת חימום, רצים שתי דק', שוב חוזרים להליכה, שוב שתי דק' ריצה קלה. מאימון לאימון הריצה מתחילה להיות נוחה יותר ויותר ואתה מוצא את עצמך עושה ג'וגינג בקלילות במשך 15 דק'. כמה זמן עד שזה מתחיל להיות קל? זה מאד אישי, תלוי ברמת הכושר וכמה אתה מתמיד. אני ממליצה על לפחות 3 פעמים בשבוע של אימון אירובי, תתחיל ב -10 דק' עד רבע שעה ובהדרגה תגיע גם לחצי שעה. זה בשביל הכושר. אחרי הריצה להימתח
    במקביל כדאי לעבוד על חיזוק, פלג גוף עליון, שרירי בטן, וכמובן תרגילים לגב ולשכמות.
    למשל:
    שכיבות סמיכה פשוטות, 15 חזרות ושלושה סטים בתור התחלה. אם זה ממש קל תעשה יותר חזרות. שכיבות הסמיכה מצוינות לכתפיים, לזרועות, גם לבטן ולגב.
    אני אוהבת להוסיף שכיבות סמיכה "הפוכות". כלומר הראש פונה קדימה, הרגליים ישרות קדימה כשהעקבים נוגעים ברצפה ואתה מכופף את המרפקים לאחור. שים לב שאת לא מוריד את הטוסיק אלא באמת מכופף את המרפקים. זה עובד על הזרועות, פותח את בית החזה
    לגב: שוכבים על הבטן, ידיים מאחורי הגב התחתון אוחזות זו בזו והראש עולה ומסתכל לאחור - פעם לימין ופעם לשמאל.
    כפיפות בטן, כמו שאתם עושים בשיעורי ההתעמלות, אחכ אשלח לך תרגילים לגוון
    מכרעים אפשר להוסיף
    ואתה מסודר
    תלוי כמה זמן יש לך, אתה לא חייב כל פעם לעשות את כל הסבב, או לקצר בחזרות ולהוריד בסטים
    אין לי ספק שעם שילוב ריצות בסדר היום שלך כמה פעמים בשבוע תראה תוצאות מהר מאד. וכשתתחיל זה כבר יזרום.
    לפני האימון: כשעתיים לפני פחממות. עד כשעה אחרי ארוחה של פחממות וחלבונים (כמו שרשמתי לך בשרשור הקודם)
    נתחיל מזה, אני פה לשאלות נוספות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו