תרגילי בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תרגילי בטן
    .
    14/10/2008

הי ענת, יש המון תרגילים ב2 הקישורים ששלחת לי. בנתיים לרמה שלי מה אני צריך לעשות איזה תרגיל להתחיל וכמה פעמים? יש לי בבית מיטה כזאת באלכסון לכפיפות בטן ויש למכשיר כזה עם משענת ראש וידיות כאלה למעלה. תודה שוב, וחג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תרגילי בטן

הוספת תגובה

• טוטל ג'ים?

ענת פלדמן
    14/10/2008

זה עם גומיות? זה לא ממש לבטן אלא יותר לזרועות
    הייתי מתחילה עם ישיבה בברכיים כפופות, כפות רגליים על הקרקע ופשוט ניעות לאחור. ידיים שלובות על החזה, 50 ניעות. בשלב מסוים תעצור בזוית הקשה ביותר ושם תישאר לכמה שניות. ממצב זה אתה יכול לסובב את הגוף פעם לימין ופעם לשמאל, 10 פעמים לכל צד.
    גם שכיבה על הגב, רגליים שלובות באויר תמיכה קלה עם הידיים לצידי הגוף ואתה מעלה את הטוסיק למעלה. 30 פעמים. זה לא פשוט.
    אם אתה בעד כפיפות הבטן הקלאסיות - אני אוהבת את הגרסא של רגליים באויר כפופות ב - 90 מעלות. זה בעיקר עובד על השרירים העליונים של הבטן אבל לא רק. נסה להתחיל מ 50 ניעות, אם זה קל אז יותר. הקשב לגוף שלך.
    חשוב לשלב את האירובי, לפני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו