מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רגליים שריריות ומוצקות.בטן וחזה לא.אריקו15/10/2008
שלום, אני בן 47, 1.74 מטר, 91 ק"ג. BMI=30 מתאמן 5 פעמים בשבוע אירובי - ריצה+הליכה : שעה בכל פעם, 8 ק"מ. בנוסף, אני מתאמן 3 פעמים בשבוע אנ-אירובי : 5 מחזורים של : 5 שכיבות שמיכה, 35 כפיפות בטן, , 4 מתח. שאלתי : הרגליים שלי מאד שריריות ומוצקות. לעומת זאת , הבטן והחזה רפויים ושומניים. מה עושים כדי שגם הבטן והחזה יהיו שריריים ומוצקים ? תודה וחג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות:
ענת פלדמן15/10/20081. מתי התחלת להתאמן?
2. האם אתה מקפיד על תזונה נכונה?
מחכה לתשובות. התזונה מאד קריטית לגבי אחוזי השומן בגוף בכלל ובבטן ובחזה בפרט. הוצאה קלורית גדולה מהכנסה קלורית, על מנת להוריד במשקל, סוג המזון, ההרכבים. אשמח לקבל תשובות ופירוט ונוכל להמשיך
שורה תחתונה: האימון האירובי והאנאירובי שלך מצוינים, בשילוב עם תזונה מתאימה אתה משיג מטרותיך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת-תשובות לשאלותייך
אריקו15/10/2008ענת, קודם כל תודה רבה לך על תשובתך המהירה. 1. אימון אירובי - אני מתאמן כבר שנתיים, 5 פעמים בשבוע, שעה כל פעם, 8 ק"מ ריצה+הליכה. אימון אנ-אירובי - התחלתי רק לפני כחודשיים. 3 פעמים בשבוע. 5 סטים של : 5 שכיבות שמיכה, 35 כפיפות בטן, 4 מתח. את האימון האנ-אירובי התחלתי אחרי שהבנתי שרק אירובי לא מספיק לרדת במשקל. 2. לגבי התזונה - אני מקפיד שלא לאכות מתוקים, אבל כמות האוכל שלי גדולה. כולל הרבה לחם מחיטה מלאה, ואוכל רגיל-אחר, אבל הרבה. ושוב תודה, וממתין לעצותייך. אריקו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיקירי
ענת פלדמן15/10/2008כמו שצפיתי - האוכל... הייתי מכוונת אותך לתפריט של עד 2000 קלוריות בתור התחלה, ארוחות מצומצמות, בעיקר מסודרות. אני מזמינה אותך להציץ באתר שלי יש שם דוגמא של תפריט שבועי לגברים (Nutrition tips) לפי שעות, כמויות, קלוריות והרכבים. אין לי ספק שאם אתה מתחיל עכשיו להיות מודע לעניין האוכל - כבר שבוע מהיום תראה תוצאות. אתה בגיל (עד 120) שהמטבוליזם אינו כמו שהיה, ויש צורך להקפיד יותר על האוכל, עם האימונים אתה מסודר. המשך עם האימונים האנאירוביים הם אכן חשובים מאד. הוסף גם מתיחות אחרי האימון.
שורה תחתונה: התחל מהאתר, חזור אלי אם יש שאלות. הישקל עכשיו, יישם את השינויים והישקל שוב בעוד שבוע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)