ענת מה את אומרת?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענת מה את אומרת?
    חיים1
    16/10/2008

450 גרם פחמימות זה יותר מדי כי אתמול איכשהו יצא לי ככה אבל ביום רגיל אני אוכל 250-300 אני חושב שזה יותר מדי אבל אני לא בטוח מה את אומרת?? ועוד שאלה גבינה צהובה טוב או לא? כי יש בה חלבון איכותי שמתפרק לאט ככה שלפני השינה זה יכול להיות מצויין לא???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ענת מה את אומרת?

הוספת תגובה

• זה בסדר

ענת פלדמן
    16/10/2008

הפחממות. גבינה צהובה אני מאד אוהבת, יש בה גם הרבה סידן, אבל כדאי להעדיף את ה 9 אחוזים ולא 28...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו ששחכתי

חיים1
    16/10/2008

ביום שני הזמינו אותי לאכול על האש ואמרתי יאאלה נלך ונאכל אז אכלתי 12 שיפודים חח של פרגיות ולבבות (ביחד 12 לא כל סוג) וגם 3 כנפיים והרבה ירקות וחצי פיתה, ואני רוצה לדעת עם זה יזיק כי חוץ מזה יש לי ביום שבת הזה שבת חתן של אח שלי וההורים שלי הזמינו קייטרינג ויהיה המון אוכל אורז, שניצלים (אני דאגתי שיהיה חח זה עשיר בחלבון וטעים), פרגיות ועוד הרבה סוגים לא זוכר והרבה סלטים אז חשבתי להשתדל לאכול הרבה אורז קצת פרגיות ושניצלים בעיקר מה את אומרת זה טוב ?? וגם עוד משהו אחרון אני שותה עכשיו שוקו קר בשקית ואני קצת חושב שאני מתחיל להרוס לעצמי את כל מה שבניתי ואני ממש לא רוצה את זה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואי

ענת פלדמן
    16/10/2008

זה יותר מידי יקירי... תקופת החגים, מוזמנים, אוכלים יותר, זה בסדר, נסה לחזור לשגרה. שניצלים? יאמי אבל מטוגן. גם האורז מבושל בדרכ בארועים האלו עם המון שמן. והוא בדרכ לא אורז מלא...
    שוקו קר בשקית, אפשר מידי פעם. שווה לחזור לשגרת האוכל הרגילה שלך ושהחגים לא יהרסו. להנות, לחגוג ולחזור לתלם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ענת

חיים1
    16/10/2008

חח ידעתי בתוך תוכי שזה הרבה ואני ישתדל לרדת מזה וכן אני יודע שהחגים באים וביחד עם זה המון אוכל אז אני מנסה לאכול כמו שצריך ולהמשיך בדרכי. ובקשר לשניצלים כן הם מטוגנים אבל אני ישתדל לעשות יותר אירובי בגלל זה, וחוץ מזה כאמא שלי מכינה בבית אוכל וזה אז אני מבקש שתעשה לי את זה עם שמן זית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגע

ענת פלדמן
    16/10/2008

למה שלא תבקש שהיא תעשה לך חזה עוף במקום שניצל? ואם היא מטגנת דווקא אין עדיפות לשמן זית, אלא לקנולה.מה שכן היא יכולה לשמן מעט את המחבת בשמן זית ומיד לשים את הבשר. אפשר גם לעשות בגריל או על מחבת טפלון בלי שמן בכלל. זה לא בגלל הקלוריות זה בגלל הטיגון...
    אתה עוד גדל ועושה המון ססורט ואפשר שניצל פה ושם, כן חשוב לפתח מודעות של מה נכנס לפה ואת זה אני יודעת שאתה עושה יופי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו