לענת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לענת
    תעני לי ??
    16/10/2008

אני בן 13 ו10 חודשים ושוקל 55 ורציתי לדעת איך אני יכול לנפח את השרירים ? ( אני מתאמן על 5 ק"ג } ותוכל לומר לי כמה סטים וכמה חזרות עלי לעשות? ותוך כמה זמן רואים תוצאות ? כמה אני יכול לעשות בשבוע אימון ומתי לנוח ? ומה עלי לאכול הודה לך אם תוכל להיות יותר ספציפי והאם מותר לי לקחת תוספים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לענת

הוספת תגובה

• ?? יקר

ענת פלדמן
    16/10/2008

אענה לך בשמחה, אבל למה אתה לא שואל ב"כושר גופני לילדים"?
    אני צריכה לדעת גם מהו הגובה שלך
    מה אתה אוכל, זה חשוב
    האם אתה עושה גם פעילות אירובית?
    לא אוהבת תוספים, אתה לא צריך אם אתה אוכל נכון.
    מספר החזרות והסטים הוא על בסיס של ניסוי וטעיה, אתה מתחיל עם מספר חזרות מסוים (נניח 12) עם שלושה סטים ובהדרגה מעלה את המספר. גם אפשר בהמשך להעלות את המשקלים
    מתי רואים תוצאות? גם מאד תלוי, במספר האימונים, אוכל, גנטיקה
    שולחת אותך במקביל גם לאתר שלי, יש שם הסברים פיזיולוגיים, מעט תרגילים, קישורים. אתה מתחיל תהליך חשוב שכדאי לפתח מודעות, לקרוא, ללמוד, לשאול שאלות כמו שאתה עושה עכשיו..
    מחכה לשמוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת

לענת
    17/10/2008

הגובה שלי זה 1.76 ואני עושה לפעמים פעילות אירובית ובפורום השני ברק לא עונה לי כבר כמה ימים את יותר טובה ממנו אבל תוך כמה זמן רואים תוצאות ? ומטרה שלי זה לעלות במסת שריר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

ענת פלדמן
    17/10/2008

תודה. אז אתה רזה. ואתה רוצה להעלות את מסת השריר שלך. תוך כמה זמן רואים תוצאות? זה מאד אישי, בהנחה שאתה מתאמן נניח 3 פעמים בשבוע, אוכל כמו שצריך - עם כמות חלבונים מספקת, לאורך כל היום אבל גם אחרי אימון. רבע שעה אחרי זה יכול להיות גביע קוטג', או טונה, וגם שני תמרים, או יוגורט עם גרנולה. כי הפחממות לא פחות חשובות. תוך כמה חודשים של שילוב אימונים ותזונה אתה רואה תוצאות, מתחיל לראות שינוי כבר אחרי כמה שבועות. אני ממליצה לך כשאתה עושה את האימונים לחשוב על השרירים שפועלים. להפעיל את הדמיון. איך השריר מתכווץ, איך הוא גדל. מחקרים הוכיחו שחשיבה על הפעילות (ולא לצפות בטלויזיה למשל בזמן אימון) מעצימה משמעותית את האפקטיביות שלו. האם ביקרת באתר שלי? זה יכול לעזור להבין קצת תהליכים בגוף. ועוד. מחכה לשמוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת

לענת
    17/10/2008

כן אני רזה אז עד איזה משקל אני צריך להגיע בשביל שאני היה "נורמלי" ואני מתאמן אז מה אני צריך לעשות לעלות במשקל ולא לעשות כלום או ולעלות במשקל ובמסה בשרירים (כאילו לשלב ??)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

ענת פלדמן
    17/10/2008

אתה נורמלי לגמרי :)) אל תשכח שאתה בשלבי גדילה והתפתחות, צמחת מהר לגובה ובהדרגה הכל מתאזן. והכל בסדר ! הייתי מכוונת לעליה של עוד 5 קילו. בוודאי שלשלב. ספורט מומלץ לעשות בכל מקרה, לבריאותך הכללית, גם אם לא הייתה לך מטרת אימון מסוימת. המשך בפעילות אירובית (אתה משחק כדור רגל? כדור סל? שוחה) משהו שכיף לך לעשות. המשך עם הפעילות האנאירובית, לא חייב חדר כושר, בגילך גם תרגילים בסיסיים כנגד משקל הגוף יכולים להספיק. הם נפלאים, לא פחות יעילים, פשוטים. אני בעד. שכיבות סמיכה, סמיכה על האמות (מכיר את זה? אמות על הרצפה, מנח הגוף כמו פוש אפ ומחזיקים כמה שיותר כשהבטן בפנים והגב ישר. זה עובד נפלא על כל שרירי הגוף), סקווטים, כפיפות בטן. תרגילים לגב (שכיבה על הבטן, ידיים שלובות מאחורי הגב התחתון והגב עולה כשהראש מסתכל לאחור פעם לימין ופעם לשמאל) מתיחות.
    וכמובן האוכל. המטרה היא לאכול מספיק קלוריות, אוכל בריא, ולא ג'אנק. יש תפריט שבועי באתר שלי שיכול לתת כוון. אני פה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• kgb,

לענת
    17/10/2008

את יכולה להביא לי קישור מדויק לתפרטי כי אני לא הבנתי את האתר שלך כל כך ? וכן אני מתאמן על השכיבות ומשחק כדורגל וכדורסל וגם שוחה בכל מקרה תודה! עזרת לי מאוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצד שמאל

ענת פלדמן
    17/10/2008

תראה Nutrition tips כלומר טיפים לתזונה. הכנס לשם. (אני לא ממש יכולה לתת קישור דרך הפורום, אתה יכול לשלוח לי מייל ואעשה זאת)
    אני שמחה לשמוע, גם שעזרתי וגם על פעילויות הספורט שלך שהן מצוינות לכל גיל בכלל ולגילך בפרט. :))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לענת

לענת
    17/10/2008

ניכנסתי לתפריטים ורשום לי כמה אפשרויות של קלוריות כמה לדעתך קלוריות אני צריך כאילו מהתפריט אם ברצוני לעלות במסת שריר ולעלות במשקל ? תודה על ההסברה את עושה עבודה מצויינת !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שחכתי להוסיף

לענת
    17/10/2008

זה מחולק בתוך לעוד קטגוריות במה לבחור תפריט ישראלי יום עבודה או סנדוויץ ? וזה כולל גם פעילות ספורטיבית ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן, נכון

ענת פלדמן
    17/10/2008

אתה יכול לגוון, גם "לערבב" עם התפריט לבנים שמופיע בעמוד של האתר שלי. אני בעד גוון אז אם אתה בבית הספר ונוח סנדויץ' או אם בערב יש ארוחה חמה בבית- אתה מבין את הראש. קח לך את כל האופציות האפשריות. כדאי להקפיד שבכל יום יהיה לך מכל אבות המזון, ובעיקר כמות חלבונים מספקת במיוחד בימי אימון. אני בכוונה לא "מכתיבה" לך תפריט כי אני רוצה שתפתח את המודעות הזו בעצמך וזה גם מאד אישי. עבור על כל האפשרויות, תראה מה בא בחשבון, מה אתה אוהב, מה אמא שלך מכינה, מה סדר היום שלך מאפשר. אם אתה רוצה אתה יכול לתת לי כמה אופציות ונמשיך משם. מתאים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה יכול

ענת פלדמן
    17/10/2008

להתחיל מתפריט של 2400 קלוריות. שקילה של פעם בשבוע תתן לנו אנדיקציה של מה כדאי לשנות, אם בכלל. נסה לא לפוצץ את הקיבה עם אוכל, מצד שני זה מאד אישי ויכול להיות שתוכל לאכול בימים של אימון גם 3000 קלוריות. הקפד על אכילה מאוזנת, כמו שרשום. פחממות, חלבונים, ירקות, פירות. לאכול חכם לפני האימון ולאחריו.
    בהצלחה, מחכה לשמוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגע

תעני לי ??
    18/10/2008

כתוב שהתפריט מתאים מגילאי 19 ומעלה זה יתאים גם לי ?.........אפילו אם אני בן 14 (אפשר לומר)?..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן

ענת פלדמן
    18/10/2008

זה מכוון לכאלו שכבר סיימו את הגדילה. הייתי מוסיפה לך יותר מוצרי חלב ומוצרים מועשרים בסידן בכלל, אבל בעיקרון זה בסיס טוב להתחיל איתו. חזה עוף זה חזה עוף והוא נכון גם לבני 19 וגם לנערים בגילך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

תעני לי ??
    18/10/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו