דופק מירבי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דופק מירבי
    מיטל
    16/10/2008

היי, התחלתי עכשיו אימון של פעמיים בשבוע של ספינינג במשך 45 דקות ובנוסף הליכה במשך 40 דקות 3 פעמים בשבוע.בשיעור ספינינג יש לי מד דופק והדופק עומד על 170-180 אני בת 16 וחצי ורציתי לשאול אם הדופק בסדר? ואם התוכנית שבניתי לעצמי תהיה אפקטיבית להורדה במשקל?(בהתחשב שעד עכשיו לא עשיתי שום פעילות גופנית בכלל..) תודה מראש [=

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופק מירבי

הוספת תגובה

• הי מיטל

ענת פלדמן
    16/10/2008

לגבי שאלתך האחרונה -אם תרזי -זה תלוי מאד מאד בתזונה שלך. ואשמח שנדבר גם על זה.
    דופק אופטימלי לשריפת שומנים הוא 70-80 אחוזים בערך מהדופק המירבי, 226 פחות הגיל לנשים. כלומר 75 אחוזים נניח מ 210. נחשב: בערך 160. הדפקים שציינת הם בסדר, (אני גם לא כל כך מאמינה לפרמטרים שעל המכשירים האלו, שעון פולר אמין יותר לעניות דעתי) אם את מזיעה (ונהנית! ) במשך לפחות 40 דק' גם בספינינג וגם בהליכות אז את בדרך הנכונה, כמובן בשילוב עם תזונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגבי תזונה ובדיקת הדופק...

מיטל
    17/10/2008

בדקתי את הדופק עם שעון ולא מהמכשיר... לגבי התזונה אני יכולה לפרט לך מה אני אוכלת בערך ביום: בבוקר- לבן או קורנפלקס עם חלב.. 10: סנדוויץ עם גבינה ומלפפון ו2 גזרים(את הירקות אני אוכלת במשך היום) ב4 וחצי אני אוכלת ארוחת צהרים עם שוק עוף ותוספת של תפוחי אדמה או משו בסיגנון.. ובערב אני אוכלת מלפפון עגבניה (לפעמים חביתה) ו2 פרוסות עם גבינה. כדאי לשנות משהו?..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטלי

ענת פלדמן
    17/10/2008

טמה הגובה שלך? מה המשקל שלך? כך נדע כמה את צריכה לאכול בשביל לרזות וגם, מה משקל היעד שלך.
    קורנפלקס: בסדר, עדיף ברנפלקס. כריך: לחם מקמח מלא, וחסרים פירות, שתי מנות פרי. את יכולה לשלב את הפירות בין ארוחת 10 לארוחת ארבע וחצ. הפער בין השעות גדול מידי. הקפידי גם על יוגורט, את שותה מים?
    מתי התחלת בתהליך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו