מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דופק מירבימיטל16/10/2008
היי, התחלתי עכשיו אימון של פעמיים בשבוע של ספינינג במשך 45 דקות ובנוסף הליכה במשך 40 דקות 3 פעמים בשבוע.בשיעור ספינינג יש לי מד דופק והדופק עומד על 170-180 אני בת 16 וחצי ורציתי לשאול אם הדופק בסדר? ואם התוכנית שבניתי לעצמי תהיה אפקטיבית להורדה במשקל?(בהתחשב שעד עכשיו לא עשיתי שום פעילות גופנית בכלל..) תודה מראש [=
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי מיטל
ענת פלדמן16/10/2008לגבי שאלתך האחרונה -אם תרזי -זה תלוי מאד מאד בתזונה שלך. ואשמח שנדבר גם על זה.
דופק אופטימלי לשריפת שומנים הוא 70-80 אחוזים בערך מהדופק המירבי, 226 פחות הגיל לנשים. כלומר 75 אחוזים נניח מ 210. נחשב: בערך 160. הדפקים שציינת הם בסדר, (אני גם לא כל כך מאמינה לפרמטרים שעל המכשירים האלו, שעון פולר אמין יותר לעניות דעתי) אם את מזיעה (ונהנית! ) במשך לפחות 40 דק' גם בספינינג וגם בהליכות אז את בדרך הנכונה, כמובן בשילוב עם תזונה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגבי תזונה ובדיקת הדופק...
מיטל17/10/2008בדקתי את הדופק עם שעון ולא מהמכשיר... לגבי התזונה אני יכולה לפרט לך מה אני אוכלת בערך ביום: בבוקר- לבן או קורנפלקס עם חלב.. 10: סנדוויץ עם גבינה ומלפפון ו2 גזרים(את הירקות אני אוכלת במשך היום) ב4 וחצי אני אוכלת ארוחת צהרים עם שוק עוף ותוספת של תפוחי אדמה או משו בסיגנון.. ובערב אני אוכלת מלפפון עגבניה (לפעמים חביתה) ו2 פרוסות עם גבינה. כדאי לשנות משהו?..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטלי
ענת פלדמן17/10/2008טמה הגובה שלך? מה המשקל שלך? כך נדע כמה את צריכה לאכול בשביל לרזות וגם, מה משקל היעד שלך.
קורנפלקס: בסדר, עדיף ברנפלקס. כריך: לחם מקמח מלא, וחסרים פירות, שתי מנות פרי. את יכולה לשלב את הפירות בין ארוחת 10 לארוחת ארבע וחצ. הפער בין השעות גדול מידי. הקפידי גם על יוגורט, את שותה מים?
מתי התחלת בתהליך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)