דרוש תחת..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דרוש תחת..
    שוקי
    17/10/2008

אני בן 24 גובה- 177 משקל- 66. מבנה גוף די רזה. משתדל לעסוק בספורט פעם פעמיים בשבוע. אירובי ואנאירובי. הבעייה שלי טמונה בישבן. העניין שהוא ממש ממש קטן. כמעט ואין לו נפח ונוכחות או שבעצם כמעט והוא לא קיים. זה נראה מצחיק, כאילו זה מין המשך של הגב ,ללא כל קימור. מעבר לחוסר האסטתיקה (כל מכנס שאני לובש. ניתן מייד להבחין בחלל הריק שיש מאחורה) אני מוצא קושי רב למצוא זוג מכנסיים שיתאימו למידותיו. כל מה שאני לובש נופל ממני מייד כי הרי אין מה שיתפוס אותם. בעצם בלי חגורה טובה בסביבה אין לי סיכוי ללבוש שום מכנס. האם ישנה דרך כלשהיא. בעזרת שילוב של תזונה מאוד מסויימת ותרגילי כושר מסויימים לגרום לגוף שלי להעביר לישבן שומן . כל מה שאני רוצה זה ישבן עם יותר נפח. בקשר לעיצוב שלו זה כבר יבוא בהמשך.. אני כבר די נואש בנושא.. אודה על כל עזרה ועצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דרוש תחת..

הוספת תגובה

• שוקי

ענת פלדמן
    17/10/2008

כמו שאין ירידת שומנים נקודתית (לכאלו שמבקשים לרזות רק בטוסיק) כך אין עליית שומנים נקודתית, במקרה שלך. כלומר אם אתה מעלה במשקל, באמצעות תזונה (הכנסה קלורית גדולה מהוצאה קלורית) אנחנו לא יודעים איך יתפזר השומן בגוף. הספורט שאתה עושה הוא מצוין לבריאותך באופן כללי, המשך. אפשר לעשות תרגילים לירכיים ולישבן (סקווטים) אני לא יודעת עד כמה זה ישנה מעבר ללחזק את האזור. זה כנראה מבנה הגוף שלך. אני יכולה לומר לך לקבל את עצמך כמו שאתה אבל אני יודעת שזה לא עובד ככה. כי בינתיים אתה לא מרוצה מהמצב. יש לי כלים לעזור במצבים כאלו, ואשמח לעזור, לצערי לא על דפי הפורום. אבל זה הכוון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו..

שוקי
    17/10/2008

1.לא הזכרתי זאת אבל אני סטודנט. יכול להיות ששעות ממושכות של ישיבה משפיעות על מבנה וגודל הישבן? 2. האם עבודת תרגילים ממוקדת על האיזור לא תשרוף את השומנים המעטים שיש לי בישבן. ואז בעצם אני אשיג את התוצאה ההפוכה והוא יאבד עוד נפח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי

ענת פלדמן
    17/10/2008

התשובה על שתי השאלות היא "לא". ארחיב.
    1. לא, זה לא משפיע על מבנה וגודל הישבן. כבר סיימת את הגדילה שלך, השלד כבר מעוצב. בסוגריים אני רק מקווה שאתה יושב נכון גם מבחינת גובה הכסא והשולחן על מנת לשמור על הגב שלך.
    2. שוב, אין המסת שומנים נקודתית ולכן עבודה ממוקדת תחזק את השרירים אבל לא תמיס את השומן. אילו שתי רקמות נפרדות לחלוטין. תרגילים ממוקדים לישבן עם משקולות למשל (לעבוד בהדרגה, עם השגחה ומודעות) יכולים להעלות במסה. עד כמה זה ישנה? קשה לי לצפות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו