מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הבדל בין פתית לבין פרוסת לחם.אבי19/10/2008
רציתי לשאול מה ההבדל בין פתית אורז לבין פרוסת לחם ( פרוסה לא חלה או משהו כזה ), כי מבחינה קלורית זה אותו הדבר. לפעמיים אני אוכל 2 פתיתי אורז כי זה לא ממש משביע ויוצא לי לחשוב פעמיים אם זה כדאי ולא פרוסת לחם שזה משביע יותר וגם פחות קלוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה צודק
ענת פלדמן19/10/2008על אף שפתית נחשב לתחליף הלחם בדיאטה, ואני מאד בעד לחם בדיאטה ! זה אפילו מפתיע שבמשקל זהה לזה של לחם יש בו אפילו יותר קלוריות. הרעיון הוא לגוון בתכנית התזונה שלך כך שאפשר גם וגם. לחם פחות קשה לנשנש בעוד שפתית - אחד הוא זניח מבחינה קלורית אבל מגיע בחבילות אישיות וקשה לעצור אחרי אחד. לשיקולך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
אבי19/10/2008ברגע שלוקחים ירקות או פירות ( ניקח את התפוח אדמה ) שעוברים תהליך כמו טיגון/בישול כל הערך התזונתי שלהם נהרס ? אני רוצה כארוחת ערב להכין לי 2 תפוחי אדמה עם קצת גבינה וירקות טריים הבעיה שאני לא יודע אם זה טוב ועוזר. ומה עדיף תפוח אדמה שחומם במיקרוגל כ- 8 דקות או תפוח אדמה בתנור או תפוח אדמה בבישול במים חמים ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב,
ענת פלדמן19/10/2008אתה יכול לאכול תפוח אדמה לא מבושל? אז לבשל, ולא לטגן. לי יותר נוח במיקרו, זה קל וטעים מאד אבל זה לא משנה אם בתנור או במים. במיקרו אני מבשלת עם הקליפה, אחכ אפשר להוסיף מלח ומעט יוגורט מעל וזה מעדן. בעיקרון ירקות בבישול מאבדים עד 60 אחוזים מהויטמינים שלהם, חוץ מגזר ועגבניה. לגבי תפו"א זו האופציה היחידה. קח בחשבון שבאחד בינוני יש 110 קלוריות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצודקת אבל ..
אבי19/10/2008האם קלוריות זה הדבר הכי חשוב בדיאטה? אני מתכוון שמבחינה קלורית את צודקת, אבל בלחם יש חומרים לא בריאים ומשמינים יותר, לא? יש את המשפט הזה ששמעתי כל כך הרבה פעמיים ש "לחם נדבק בקיבה"
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוי לא
ענת פלדמן19/10/2008בוא נשבור כמה מיתוסים. לחם לא נדבק בקיבה. אם הוא היה נדבק בקיבה זה היה אפילו יתרון כי הוא היה משביע. לחם מחיטה מלאה כמובן עדיף, הוא עשיר בדגנים ובסיבים תזונתיים. ברור שקלוריות זה לא הכי חשוב, אבל לחם - הסוג הטוב - עדיף על תחליפיו. אבל שוב, אני בעד גוון. זה גם מאד תלוי בשואל. יש כאלו שקלוריות זה כן חשוב בדיאטה שלהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)