מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שרירים תפוסים..19/10/2008
הי ענת, 1רציתי לשאול אותך אם יום אחרי יום ברציפות לעשות ספורט לא טוב לי ? כי אני בהתחלה? 2השרירים מתחילים להיתפס לי זה טבעי ? מה זה אומר והאם מתישהו הם לא יתפסו ולא יכאבו? 3מה הכי מומלץ לאכול אחרי האימון שיש הכי חלבון?אני אוכל יוגורט עם גרנולה ואין כ'כ הרבה יש7.1 תודה רבה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה טבעי בהחלט !
ענת פלדמן19/10/2008ואומר שאתה עושה עבודה טובה.. עם הזמן הם לא יתפסו, כדאי לקחת יום אחד מנוחה בין אימון לאימון, בהמשך, כיון שהפעילות שלך אינה עצימה באופן מוגזם אין בעיה לעשות כל יום. על מנת לשחרר שרירים תפוסים הכי נכון זה כן לפעול, להזרים דם לאזור (גם מסאז' אבל גם פעילות גופנית מתונה) כך שגם אם אחרי יום מנוחה עדיין תפוס, וזה הגיוני, המשך בפעילות, בהדרגה, להוריד הילוך אבל לא לנוח. שוב, עם הזמן לא יתפס לך. פעם חשבו שזו רק הצטברות של חומצת חלב בשריר (נושא שלם, נושא עבודת הגמר שלי בוינגייט...) אחכ הבינו שזה גם קרעים מקרוסקופיים בשריר (לא להיבהל !) בכל מקרה מתיחות אחרי אימון, חימום כמו שצריך וודאי היותך יותר ויותר בכושר יקלו.
אחרי אימון - קוטג', או טונה או יוגורט. מומלץ בשילוב עם פחממה. יוגורט עם גרנולה זה מצוין, אם זה רבע שעה אחרי אימון ותוך שעה אתה אוכל ארוחה מלאה של חלבונים ופחממות זה בסדר. , קוטג' עם כריך, טונה עם שני תמרים (לא ביחד...) אפשר שתי ביצים אם לא אכלת כבר במשך היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)