שאלה לענת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לענת
    חנה
    20/10/2008

שלום ענת, כבר כתבתי לך לפני שבועיים והתייעצתי איתך לגבי מספר השעות שאני עושה התעמלות בשבוע (10) ועל עוד דברים ועזרת לי מאוד. רציתי לשאול אותך מה לעשות כשיש לי יום בשבוע בו יש במכון אליו אני הולכת שני שיעורים ברצף אחד בעצימות גבוהה ומיד לאחריו שיעור יוגה שהוא הרבה יותר רגוע. אני יודעת ששעה אחרי אימון חשוב לאכול פחמימות וחלבונים, אז האם את חושבת שכדאי לי בחמש הדקות שבין השיעורים לאכול ארוחה כגון כריך מלחם מלא ,גבינה וירקות או לחכות עד שאני מגיעה הביתה שזה יוצא בערך שעה וחצי אחרי תום השיעור הראשון? יש לציין שהשיעורים האלה מתקיימים בבוקר אז אשמח גם להמלצה לגבי מה לאכול לפני האימון בבוקר (בערך שעתיים אחרי שאני מתעוררת). כרגע אני אוכלת לפני אימונים בבוקר תפוח ו-6 שקדים. בנוסף רציתי לשאול אותך אם ביום שאני עושה אימון רצוף של 3 שעות (בדרך-כלל בשעות הצהריים מתחילה סביב 12:30) אני צריכה לאכול משהו באמצע האימון ואם כן מה. שוב המון תודות על העצות והנכונות וכמובן חג שמח! חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לענת

הוספת תגובה

• הי

ענת פלדמן
    21/10/2008

1. שיעור אחרי שיעור. אם את ממש רעבה אחרי האימון הראשון אז כן (אישית אני לא יכולה לאכול כלום חצי שעה אחרי אימון עצים) את יכולה גם משקה יוגורט, משהו קטן בשביל להרגיע. וכמובן מים. כשאת באה הביתה אז את הארוחה המלאה, כן. את הכריך אפשר לאכול בבוקר, כשעה וחצי לפני האימון. גם חביתה עם ירקות וטוסט בא בחשבון,או מנת ברנפלקס ויוגורט או גרנולה. ארוחת בוקר מזינה שמכילה פחממות. תפוח ושישה שקדים - לא מספיק לפני אימון עצים וודאי אם את אוכלת את זה שעתיים לפני האימון. אם חצי שעה לפני האימון כי את שוב רעבה אחרי טוסט בבוקר אז התפוח והשקדים זה מצוין.
    2. אימון של 3 שעות. תלוי מה, תלוי איך את מרגישה במהלכו. אפשרי להצטייד בחטיף אנרגיה שהוא קל לנשיאה ולקחת כמה ביסים, או כמה תמרים. זה מדהים כמה זה מרענן ונותן כוח להמשיך את האימון.
    בהצלחה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו