ספינינג וכושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ספינינג וכושר
    ספינרית
    21/10/2008

שלום, אני משתדלת לעשות 5-7 פעמיים ספינינג בשבוע, כבר כמה חודשים. אני בשיעורים מגיעה לדפקים מאוד גבוהים. האם הגיוני שאני לא בכושר למרות שאני עושה המון ספינינג? במידה ואני לא בכושר מה אני צרכה לעשות על מנת לשפר את הכושר? תודה וחג שמח :-).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ספינינג וכושר

הוספת תגובה

• הי

ענת פלדמן
    21/10/2008

למה את חושבת שאת לא בכושר? זה נשמע שאת בכושר מעולה לספינינג. יכול להיות שאם היית נכנסת לשחות היה לך מאד קשה - כי את לא בכושר לשחיה... זה עונה על השאלה? אשמח להמשיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כושר

עופר קיס
    22/10/2008

יתכן ואת מבצעת יותר מדי אימונים ברמת קושי גבוהה. גם ספןרטאי מקצועי מווסת את אימוניו
    אני ממליץ לך להכנס לסוגים שונים של שעורי ספינינג כאשר בחלק מהשעורים את בדופק בינוני וחלקם גבוהה.
    תהיי תמיד ערה לסימנים של אימון יתר כגון אבדן תיאבון, בעיות שינה או וירוסים תכופים
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו