הרגשה מוזרה לפני ריצה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגשה מוזרה לפני ריצה.
    אבי
    21/10/2008

כפי שאת בוודאי יודעת ענת הייתי ילד שמן שלא עושה פעילות גופנית בכלל, ומאז שהרזתי והתחלתי לעשות מעט כושר גופני כל הזמן מלווה אותי הרגשה מוזרה לרדת למסלול הליכה ליד הבית ולרוץ, אבל כשאני מתחיל לרוץ, גם שזה דקות ספורות בעקבות הכושר הגופני הירוד שלי, אני מרגיש בעננים. אני יודע שזו שאלה מטומטמת ואפילו מצחיקה אבל ההרגשה הזו כמובן מונעת ממני לא פעם ולא פעמיים לרדת למטה ולהתחיל לרוץ ואינני יודע כיצד להיפטר מזה וזה ממש משגע אותי. אולי זה בעקבות שאני מתבייש לרוץ ליד אנשים מבוגרים שמסתכלים מה אחד כמוהו מתחיל לרוץ באמצע הרחוב, או אולי בעקבות העצלנות שבו אני חושב עשר פעמיים אם באמת כדאי לרדת למטה וללכת קרוב ל 5-10 דקות למסלול הליכה רק בשביל 5 דקות ריצה כי אני מתעייף מהר. ת'אמת זו יראה כשאלה מטומטמת ואבסורדית אבל אינני באמת יודע כיצד להיפטר מההרגשה הזאת וזה למרות שהריצה נותנת לי הרגשה כל כך טובה, במיוחד סיפוק, שסוף סוף אני מצליח לרוץ אחרי עשרות שנים שלא זזתי מטר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגשה מוזרה לפני ריצה.

הוספת תגובה

• אבי??

ענת פלדמן
    21/10/2008

אתה רוצה טיפים איך לא לאהוב לרוץ?? אני שמחה לשמוע שאתה מחפש את ההרגשה הטובה הזאת, שלמרות העבר אתה בוחר בהווה, שאתה יודע מה גורם לך אושר. מה בעצם חוסם אותך? מה יגידו ?? רוצה סטירה וירטואלית?
    או שלא ממש הבנתי מה השאלה.
    הכושר ישתפר, מהר יותר ממה שאתה חושב אפילו. חדד את הנקודה אם פספסתי משהו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו