כפיפות בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כפיפות בטן
    עידן
    23/10/2008

לא מבין למה כול פעם שאני מתחיל לעשות כפיפות בטן מתחיל לי כאבים בגב תחתון מין תחושה שאני עומד התחת אחורה והבטן קדימה וכאבים בגב התחתון אני עושה יום כן יום לא שומר על עבודה נכונה עם גב יציב ועדיין כואב למה? ומה אפשר לעשות כדי למנוע תכאב ?נ.ב אני עושה חימום לפני ריצה וכו' לפני העבודה וגם מתיחות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כפיפות בטן

הוספת תגובה

• הי

ענת פלדמן
    23/10/2008

יכולות להיות כמה סיבות, ואם זה ממשיך שווה ללכת לאורטופד. בעיקרון כששרירי הבטן חלשים יותר הגב נוטה "לעזור" לבטן, מבצע מאמץ, ואתה חש כאב בגב. (אתה אומר שהשרירים בבטן חזקים אז אולי זה לא המקרה). סיבה נוספת יכולה להיות בכל זאת תנועה לא נכונה של התרגיל שיוצרת עומס מיותר על הגב. או שבאמת כדאי לבדוק את העניין לעומק יותר אם הבעיה ממשיכה. מתיחות כדאי לעשות בסוף, בסבלנות, גם לגב. האם אתה עובד עם איש מקצוע שמכוון אותך? ביצוע תרגילים באופן לא מבוקר יכול לגרום נזק. חלילה. שווה לבדוק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו