עוד שאלה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד שאלה...
    עידן
    23/10/2008

יש לי מבנה גוף רזה ומשום מה בבטן תחתונה מתרכז לי שומן, לא במובן של קרס אבל שומן ולכן אני חושב שגם לא רואים אצלי ריבועים כי השרירים שלי מאומנים היטב אני יודע שגם אי אפשר להוריד נקודתית מאזור הבטן אך מה ניתן לעשות להמשיך ולעסוק בריצות וכ'ו כי לא ניראלי שזה עוזר זה רק מרזה אותי עוד יותר ואני ניראה גם ככה רזה מה האימון המומלץ להוריד תבטן אני שוקל 57 1.70 חייב עזרה ....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עוד שאלה...

הוספת תגובה

• הי עידן

ענת פלדמן
    23/10/2008

נכון, אי אפשר להוריד נקודתית מאזור הבטן.
    פעילות אירובית תמיד טוב לעשות, לבריאותך הכללית. כשאתה אוכל מספיק קלוריות ביום של ריצה אתה לא מרזה. מה שכן - חשוב מאד לבדוק מה בדיוק אתה אוכל. ההרכב התזונתי מאד משפיע על אחוזי השומן בגוף. להפחית עד אפס מאכלים מטוגנים, להקפיד על ארוחות מאוזנות ובריאות, פירות, ירקות, פשוט לאכול בצורה נבונה. בשילוב עם פעילות אירובית ואנאירובית - לכל הגוף, לא רק לאזור הבטן, אתה תראה שיפור לאורך זמן. אתה יכול לשתף אותי במה אתה אוכל ונראה ביחד איפה אפשר לשנות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו