מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשר למה אני אוכלעידן23/10/2008
נכנסתי למין תקופה כזאת של רק אוכל בריא ממש שריטה בבוקר קורנפלקס צהריים פחמימות וירקות גבינות טונה לא הייתי אוכל מטוגנים חטיפים עוגות וכ'ו ומה שניראלי קרה בעקבות זה שגם הרזיתי אוכל גם שקדים ואגוזים בערב סלט ממתבל עם שמן זית בלבד לחם מחיטה מלאה וכ'ו ? רציתי לשאול אם הת מדה באזור הבטן זה יירד וכמה זמן זה ייקח זה לא ממש כרס אבל אני חושב שבוא נגיד עם ברוב אזורי הגוף שלי האחוזי שומן שלי 11% אז באזור הבטן 14% לפי בדיקה לא הכי מדויקת במכון עם מין צבט כזה וחישוב אחוזים תודה...... עוד אני אוכל סוף שבוע עוף וקוסקוס ולפעמים בשר בקר בקיצור ירקות פעם ביום תאמת שגם אין לי הכי תיאבון בזמן האחרון לדחוף הרבה אוכל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי עידן
ענת פלדמן23/10/2008נראה שאתה אוכל מצוין. ככל הנראה רזית כי אתה אוכל פחות. מדידה של אחוזי השומן בבטן היא די מיותרת במקרה הזה כי ברור שיש לך שם מצבורים. כלומר בזרועות 11 אחוזים ובבטן 14 אחוזים - זה לא ממש עוזר. מה שכן עוזר זה לדעת בזכות הקליפר הזה את אחוז השומן הכללי בגוף, והוא ככל הנראה בסדר. ובכל זאת אתה לא מרוצה. האם זה עניין שלך זמן? כן, בהרבה מקרים. לדעתי לא ציינת את הגיל שלך. זה קריטי. האם אתה בשלבי גדילה? ועוד: מתי התחילה תקופת הבריאות הזאת? הייתי ממליצה להמשיך אותה כמה שיותר, במקביל לאימונים ולהרכבי מזון בריאים, זה לא ענייין של "לדחוף" הרבה אוכל, הכוונה היא לאכול מהדברים ה"נכונים". ברגע שאתה מאמץ לך את ההרגלים החדשים כאורח חיים - לכל החיים- מה זה משנה בעצם אם זה לוקח שבועות או חודשים? הרעיון הוא שאתה במוד של בריאות בכל מקרה. אין לי ספק שעם הזמן גם תראה שיפור. ועוד: האם אתה עושה תרגילי כוח לכל הגוף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)