חוסר חמצן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר חמצן
    מאירוביץ
    26/10/2008

שלום אני בן 39 בריא בד"כ מתאמן כבר כמה שנים במכון כושר עם תוצאות יפות ומשביעות רצון הבעיה היחידה שמפריעה לי היא הרגשת חוסר חמצן בראש בזמן אימון כבד מרגיש לחץ ולפעמים סחרחורות בגלל המאמץ לא יודע אם להגדיר זאת לחץ או הרגשת חריפות קלה באיזור הרקות ככה כבר למעלה מעשר שנים עם הפסקות של כמה שנים באמצע ושאלתי היא האם יש משקה שאוכל לשתות ולקבל בו את החמצן שאולי חסר לי ע"מ להתאושש יותר מהר בזמן האימון יש לציין שבקיץ יותר קשה ובחורף פחות ובנוסף בוצעו כל הבדיקות ששללו דברים מסוכנים במוח או בראש או בלב וכו.. במה תוכלו לעזור לי ולפתור איתי סבל של שנים? תודה מראש מאיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר חמצן

הוספת תגובה

• מאיר הי

ענת פלדמן
    26/10/2008

אני שמחה על פניתך. אני מניחה שהלכת לרופאים, ניסית את כל ההיצע הקונבנציונאלי ואתה גם לא רוצה לחיות על תרופות. אין לי ספק ששורש הבעיה הוא מנטלי, והפתרונים יגיעו מהפן האלטרנטיבי. בתור מטפלת ב NLP ודמיון מודרך אני יודעת שאפשר לנסות גם אחרת, לא עם משקה מסוים (אין כמו מים, אגב) אלא עם טכניקות שפועלות על תת ההכרה. אשמח להרחיב בנושא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו