מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר חמצןמאירוביץ26/10/2008
שלום אני בן 39 בריא בד"כ מתאמן כבר כמה שנים במכון כושר עם תוצאות יפות ומשביעות רצון הבעיה היחידה שמפריעה לי היא הרגשת חוסר חמצן בראש בזמן אימון כבד מרגיש לחץ ולפעמים סחרחורות בגלל המאמץ לא יודע אם להגדיר זאת לחץ או הרגשת חריפות קלה באיזור הרקות ככה כבר למעלה מעשר שנים עם הפסקות של כמה שנים באמצע ושאלתי היא האם יש משקה שאוכל לשתות ולקבל בו את החמצן שאולי חסר לי ע"מ להתאושש יותר מהר בזמן האימון יש לציין שבקיץ יותר קשה ובחורף פחות ובנוסף בוצעו כל הבדיקות ששללו דברים מסוכנים במוח או בראש או בלב וכו.. במה תוכלו לעזור לי ולפתור איתי סבל של שנים? תודה מראש מאיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיר הי
ענת פלדמן26/10/2008אני שמחה על פניתך. אני מניחה שהלכת לרופאים, ניסית את כל ההיצע הקונבנציונאלי ואתה גם לא רוצה לחיות על תרופות. אין לי ספק ששורש הבעיה הוא מנטלי, והפתרונים יגיעו מהפן האלטרנטיבי. בתור מטפלת ב NLP ודמיון מודרך אני יודעת שאפשר לנסות גם אחרת, לא עם משקה מסוים (אין כמו מים, אגב) אלא עם טכניקות שפועלות על תת ההכרה. אשמח להרחיב בנושא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)