היי ענת!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי ענת!
    גיא...
    26/10/2008

לא כתבתי פה הרבה זמן אבל אני חזרתי, גיליתי שהייתה בעיה במשקל ושהיא מורידה 2 קילו ממשקל גופי. נסעתי לטורקיה בחופש ושקלתי 58 ק"ג, ושחזרתי שקלתי 60 - 61 האם זו עלייה טובה לתקופה שהיא במשך שבוע שהייתי שמה? עוד דבר ... רציתי לדעת אם כדאי לי לעשות את האימון שלי כל יום.? שהוא הולך ככה: 20 שכיבות סמיכה כפול 3 4 עליות מתח עם 5 ק"ג כפול 2 10 עליות מתח משקל גוף כפול 2. ועוד תרגיל שאני "יושב" על האוויר כזה יושב בלי כיסא. 2 סטים של 35שניות. עכשיו רציתי לדעת האם כדאי לעשות את זה כל יום? כי לפעמים אני לא עושה שחייה ואני לא עושה כלום.. ועוד דבר, האם כדאי בכל יום לעלות ב-2 שכיבות סמיכה, ולעלות גם בעליית מתח אחת, ובזה עם המשקולות גם לעלות כל עלייה אחת כל יום, וגם בתרגיל שאני יושב אני יישב עוד 5 שניות נוספות.. האם כדאי או שזה לא בריא? והאם האימון טוב? תודה רבה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי ענת!

הוספת תגובה

• ברוך הבא !

ענת פלדמן
    26/10/2008

ברכות על העליה במשקל, שני קילו בשבוע זה באמת הרבה אבל עם המשקל לא מתווכחים.
    האימון הוא טוב, אתה כבר מכיר את הגוף שלך ובקיא בכל החוקים. בעיקרון מומלץ לנוח יום בין האימונים אבל כדאי להקשיב לגוף, אם אתה מרגיש שהאימון לא עצים במיוחד, שאתה יכול לעשות יום אחרי יום (כי אתה לא שוחה נניח) אז כן. אתה יכול לנסות להעלות בספירות, אבל בהדרגה ושוב - אתה מכיר את הגוף שלך הכי טוב. נחמד שחזרת אלינו, בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי תודה

גיא...
    27/10/2008

וכן אני מרגיש שהאימון של יום אחד הוא לא מספיק אני יכול לעשות אותו כל יום , ואם אני יראה שקשה לי כל יום לעלות בחזרות אז אני יעלה כל יומיים, תלוי אם יהיה לי קשה.. תודה רבה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נ.ב

גיא...
    27/10/2008

שלחתי לך בקשת חברות בפייסבוק.. תאשרי אותי בבקשה... תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אה, זה אתה

ענת פלדמן
    27/10/2008

טוב שאתה אומר לי כי אני לא מאשרת אם אני לא מכירה. בכיף, מיד אעשה זאת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו