אימון ביתי-המשך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון ביתי-המשך
    ירון
    27/10/2008

היא בת 36, מאה חמישים ותשע ס"מ, שוקלת 54 ק"ג ,3 לידות,האחרונה לפני 6 חודשים. בגדול היא צריכה לשרוף שומן,את זה נעשה בעזרת תפריט במאזן שלילי ואירובי. במקביל היא צריכה לעלות במסת שריר ולהתחטב שזאת מטרה לא פחות חשובה. מעניין אותי האם קיימים דיסקים להדרכה לאימון התנגדות בבית לנשים או שלבנות תכנית עם מדריך כושר ולהתאמן איתה עד שתלמד טכניקה? האם יש מולטי טריינר שאת מכירה וממליצה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון ביתי-המשך

הוספת תגובה

• קחו בחשבון

ענת פלדמן
    27/10/2008

שאחרי לידה לוקח לגוף שנה "לחזור לעצמו", אז כדאי לקחת את זה באיזי, בהדרגה, ויחד עם זאת כל הכבוד על העבודה והרצינות. אני לא מכירה דיסקים להדרכה בבית, אני גם לא מאמינה בהדגמות דרך המסך אלא יותר בהכוונה אישית. נתקלתי בהרבה מקרים שאנשים עשו לעצמם נזק ובאמת חבל. שווה לדעת באמת איך עושים נכון את התנועה ואז להמשיך לבד. ושוב - לא חובה לקנות מולטיטריינר. יש יופי של תרגילים שאפשר לעשות מול התנגדות הגוף. אבל ברור שאפשר גם לקנות מולטי, לי יש בסטודיו את הטוטל ג'ים שהוא מצוין, כדורי כוח, משקוליות, פיטבול יתנו אפקט דומה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו