מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המלצה להליכוןרוני28/10/2008
שלון אני מעונין לקנות הליכון עד 5000 חשוב לי שהרצועה תהייה רחבה וארוכה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רוני הי
ענת פלדמן28/10/2008שווה לקפוץ לחנות ספורט, לבדוק את ההיצע שלהם, לנסות את המכשירים במקום. רשום לך את הדגם שמוצא חם בעיניך ותחזור למחשב לעשות עליו קצת סקר. מה אנשים אמרו על המכשיר, מהו המפרט הטכני שלו, אולי קניה דרך האינטרנט תהיה זולה יותר. זו הדרך לקנות הליכון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
רוני28/10/2008יש פורום שעוסק בהליכונים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מכירה
ענת פלדמן28/10/2008אבל אין כמו מראה עיניים והתנסות אישית. מה שטוב לאחר לא בהכרח טוב לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהענת
רוני28/10/2008אני יודע יש לי דגמים מסוים אני צריך המלצה על המנוע והאחריות ואיך המכשיר עצמו לגבי תקלות וכד'
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהולא
ענת פלדמן28/10/2008מצאת עליו פרטים באינטרנט? כדאי לנסות באתרים באנגלית, בדר"כ אנשים כותבים שם חוות דעת ושביעות רצון בצורה מאד מפורטת. לגבי המנוע והאחריות - זה גם אמור להיות באתר של היצרן או של היבואן. זה נכון, מאד כדאי לבדוק את זה לפני הקניה. הכל אמור להיות באינטרנט, או שאם יש חנות שמוכרת את הדגמים שיש לך שווה להרים טלפון ולשאול ישירות הכל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)