התייעצות.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות.
    עדן
    28/10/2008

ענת שלום, אני בת 17.6 1.65 הגובה שלי,המשקל שלי,64 אני לא עושה ספורט ואני רוצה הלתחיל. אני מאוד רוצה להרזות ולפתח שרירי בטן ושרירים בישבן מה אני צריכה לעשות? מה אני צריכה לאכול? איזה תרגילים כמה פעמים ביום? תודה רבה, עדן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות.

הוספת תגובה

• הי עדן

ענת פלדמן
    28/10/2008

זה נהדר שאת רוצה להתחיל ולעשות את זה כמו שצריך. נתחיל, אני מפרטת לך את מה שיש לעשות, לא לפי הסדר. הדברים מגיעים במקביל.:
    1.שפעילות גופנית אירובית, אפשר כל יום. זו יכולה להיות כל פעילות שאת אוהבת לעשות: אירובי, ריצה, הליכות מהירות, שחיה, אפשר גם לגוון ולשלב, עד שעה ביום. אפשר כל יום, לפחות 3 פעמים בשבוע
    2. תרגילי כוח בסיסיים, אפשר לשלב אחרי האימון האירובי והמתיחות. פוש אפ למשל, כפיפות בטן, תרגילים לירכיים ולטוסיק. לא חסרים כאלו. התחילי בפשוטים ביותר. יש לי כמה כתבות בנושא באתר שלנו ותוכלי לקחת תרגילים וטיפים וכמובן להמשיך לשאול
    3. אוכל. זה פרק בפני עצמו. אנחנו צריכים לאכול פחות ממה שאנחנו מוציאים ביום על מנת להוריד במשקל, את יכולה להתרשם בנחת משרשורים קודמים, לשמוע דעות ושאלות דומות, לחזור אלי למשל עם מה שאת אוכלת ונראה איך אפשר לשנות. בגדול: להוריד מתוקים ושטויות (רק פעם בשבוע, בשביל הצ'ופר), לא מטוגנים ולא ג'אנק, כן : פירות, ירקות, חלבונים, פחממות. ארוחות קטנות ופרוסות לאורך כל היום. אפשר לבנות לך תפריט מתאים, את יכולה גם להכנס לאתר שלי ולהתרשם מכמה דוגמאות. לוקח זמן ללמוד, לפתח מודעות, להבין מה מתאים לך. קחי את הזמן הזה, זה שווה את ההשקעה.
    4. סבלנות וחשיבה חיובית. את יכולה. זה לא תמיד קל אבל בהחלט אפשרי. הרעיון הוא ליצור לך סוג של שגרת חיים שתוכלי להתמיד בתכנית הזו לכמה שיותר זמן. אחד הדברים הלא בריאים הן דיאטות ה"יויו" למיניהן ורצוי להמנע מזה. אז הירידה במשקל צריכה להיות מתונה, כלומר הדרגתית, עם הרבה סבלנות.
    אני פה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו