אימון ביתי-המשך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון ביתי-המשך
    ירון
    28/10/2008

שלום אחות גדולה
    אני מצרף מספר לינקים של ספות ומולטיטריינרים,לשיפוטך.
    אגב,לא מצאתי את המאמר שלך באתר בנושא אימון ביתי .
    תודה מראש .
    ירון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון ביתי-המשך

הוספת תגובה

• הי

ענת פלדמן
    28/10/2008

אעבור על הלינקים ממש בקרוב. רשום "ענת פלדמן" בחיפוש ותמצא רשימה של כתבות. לבחירתך. שרירי בטן, ירכיים, טיפים לתזונה ועוד. מיד חוזרת עם התרשמות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דעתי האישית בלבד !!

ענת פלדמן
    28/10/2008

מכל המבחר ?? כלום... סורי. לא רוצה להוציא את הרוח מהמפרשים אבל פשוט חבל על הכסף ועל האנרגיה. לפרט? המכשירים היותר יקרים ברשימה שמבטיחים עבודת רגלים, והבנתי שזה חשוב לכם במיוחד, הזוית היא קדמית ואחורית בלבד. כלומר לארבע ראשי ולתלת ראשי מה שמרמז שקהל היעד שלהם הוא בעיקר גברים. נשים רוצות לחטב ירכיים. אז זה לא ממש מתאים. וכל הספות הזולות יותר שעולות כמה מאות שקלים - לדעתי שווה להשקיע בכדור פיטבול, משקוליות, גומיות וכדורי כוח (ואפשר גם בלי כל אלו !!) או באימון כושר אישי לכמה פגישות על מנת לקבל הכוונה ותרגילים טובים. הוצאה של כמה אלפי שקלים היא כדאית על הליכון טוב,לימות הגשם הקרים, וכו' וכו'. במיוחד שזה לאישתך הייתי עושה את זה אחרת. דעתי האישית. ברשותך אני מוחקת את הלינקים
    :))

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימון ביתי -אחרון.

ירון
    28/10/2008

תודה אחות גדולה ,את כמו תמיד יותר מצודקת. הייתה לי תחושת בטן כזאת אבל הייתי חייב את החיזוק ממך כדי להחליט על כוון. אני מפנה את המחשב לג'יוניור,נדבר בקרוב מאוד . נראה לי שנגיע אלייך ליעוץ . ירון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשמחה

ענת פלדמן
    28/10/2008

ובאהבה, אני לרשותכם. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו