מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימון ביתי-המשךירון28/10/2008
שלום אחות גדולה
אני מצרף מספר לינקים של ספות ומולטיטריינרים,לשיפוטך.
אגב,לא מצאתי את המאמר שלך באתר בנושא אימון ביתי .
תודה מראש .
ירון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
ענת פלדמן28/10/2008אעבור על הלינקים ממש בקרוב. רשום "ענת פלדמן" בחיפוש ותמצא רשימה של כתבות. לבחירתך. שרירי בטן, ירכיים, טיפים לתזונה ועוד. מיד חוזרת עם התרשמות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדעתי האישית בלבד !!
ענת פלדמן28/10/2008מכל המבחר ?? כלום... סורי. לא רוצה להוציא את הרוח מהמפרשים אבל פשוט חבל על הכסף ועל האנרגיה. לפרט? המכשירים היותר יקרים ברשימה שמבטיחים עבודת רגלים, והבנתי שזה חשוב לכם במיוחד, הזוית היא קדמית ואחורית בלבד. כלומר לארבע ראשי ולתלת ראשי מה שמרמז שקהל היעד שלהם הוא בעיקר גברים. נשים רוצות לחטב ירכיים. אז זה לא ממש מתאים. וכל הספות הזולות יותר שעולות כמה מאות שקלים - לדעתי שווה להשקיע בכדור פיטבול, משקוליות, גומיות וכדורי כוח (ואפשר גם בלי כל אלו !!) או באימון כושר אישי לכמה פגישות על מנת לקבל הכוונה ותרגילים טובים. הוצאה של כמה אלפי שקלים היא כדאית על הליכון טוב,לימות הגשם הקרים, וכו' וכו'. במיוחד שזה לאישתך הייתי עושה את זה אחרת. דעתי האישית. ברשותך אני מוחקת את הלינקים
:))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימון ביתי -אחרון.
ירון28/10/2008תודה אחות גדולה ,את כמו תמיד יותר מצודקת. הייתה לי תחושת בטן כזאת אבל הייתי חייב את החיזוק ממך כדי להחליט על כוון. אני מפנה את המחשב לג'יוניור,נדבר בקרוב מאוד . נראה לי שנגיע אלייך ליעוץ . ירון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבשמחה
ענת פלדמן28/10/2008ובאהבה, אני לרשותכם. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)