המשך לשאלתי מכשיר הליכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך לשאלתי מכשיר הליכה
    חיה
    29/10/2008

תודה על העידוד מחר בבוקר אני מתחילה רק עוד דבר ששכחתי פשוט אמרו לי שצריך לאכול פחממות לפני שעולים למכשיר ובבוקר אני לא יכולה לאכול שאלתי פשוטה האם כן אצליח להוריד במשקל באימון בוקר? מה בעצם "נישרף" האוכל של אתמול פשוט לא מבינה עיזרי לי את זו שנותת לי להתחיל במרץ תודה חמודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך לשאלתי מכשיר הליכה

הוספת תגובה

• בשמחה רבה

ענת פלדמן
    29/10/2008

ואני גאה להיות שותפה למרץ שלך !! כן, יש מצב שאימון בוקר ימנע מהגוף "לאגור ולספוח" את השומנים של ערב האתמול ופשוט ינצל אותם כמקור אנרגיה, במיוחד אם את הולכת לפחות 40 דקות. פרי או קובית שוקולד או פרי מיובש יתן לגוף את האנרגיה הראשונית הזמינה לפעילות (בשניות הראשונות לפעילות בהן יש שימוש במערכת הגליקוליזה וזה סוג של "סטארטר" לגוף ) במקביל, וברמות גבוהות יותר בהמשך הפעילות, הגוף עושה שימוש בחמצן, במעגל קרבס ושורף שומנים, בעצימות של כ 70 אחוזים מהדופק המירבי. הליכה כזו כל בוקר, במקביל לתרגילי כוח בסיסיים (בטן, זרועות, טוסיק) וכמובן כמובן תזונה נכונה - יביאו תוצאות. מתיחות. ולשתות מים. התחלנו !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו