מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סוגי פעילות אירוביתנועה10/07/2007
היי ובוקר טוב ...
נכון להיום אני מנויה בסטודיו סי ודווקא מתחילה לראות תוצאות , אבל חסר לי הפן האירובי (אני עושה פעילות אירובית מזה כמה שנים). לפני מעבר שעשיתי לאחרונה למרכז הייתי מתאמנת בעקביות בבית ההורים על מכשיר אליפטי ביתי , מה שמאוד עזר לי להוריד במשקל ולשמור עליו.
הייתה תקופה שגם הייתי רצה אבל עכשיו אני ממש שונאת את זה והליכה - אני מרגישה שזה לא מזיז לי.
אני מעוניינת לקנות לדירה שלי (דירת חדר קטנה) אופני כושר או מכשיר אליפטי שיחסית קטן במידות וזאת על מנת להמשיך עם הפעילות האירובית. השאלות הן :
1. האם יש עדיפות לאחד מהשניים
2. יש איזשהו דגש בקניית המכשיר ? האם בהכרח הכי יקר הוא גם הכי טוב ?
3. האם ניתן למצוא מכשיר שיחסית קטן במידות אך עושה את העבודה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מישהו יכול לענות לי בבקשה ?
אנונימית18/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסוג פעילות אירובית
עופר קיס18/07/2007בקניית מכשיר, הגורם החשוב ביותר את יודעת הוא התמדה
לכן - המכשיר שהכי נוח לך להתאמן עליו הוא המכשיר שאותו את צריכה לקנות.
לגבי הוצאה קאלורית - באותה רמת קושי מכשיר אליפטי יעיל יותר ושורף יותר. ההבדל קטן אך משמעותי באופן סטטיסטי( מדברים מדעית ,לא?)
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה זה המכשיר האלפיטי???
אנונימי20/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכשיר אליפטי
עופר קיס20/07/2007זהו מכשיר אירובי בו הרגליים נמצאות על פדלים נפרדים. כאשר דוחפים על ידי כוח רגליים את אחד הפדלים קדימה, הפדל בו נמצאת הרגל השנייה הולך אחורה ( ישנם דגמים עם ידיות לאחזקת הידיים
העובדות בסינכרון עם הרגליים לצורך הגברת יכות האימון).
מבחינה הוצאה קאלורית ותחושת מאמץ המכשיר כמעט זהה להליכון, אך לעומת ריצה על מסילה שעלולה להעמיס על הגוףעד 3 פעמים ממשקל הגוףבכל מגע עם הקרקע, במכשיר זה מופעלת רמת כוחות פחותה בהרבה על מפרקי הגוף. בנוסף, ניתן להדגיש את גריפת הרגל אחורה ועקב כך להדגיש יותר אתעבודת שרירי הירך האחורית והישבן.
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה בקשר לאלפיטי!
אנונימי20/07/2007שמעתי את ההסבר אני מכיר את המכשיר!
השאלה שלי היא מה עדיף האם הליכון או אלפיטי???. מה מוריד יותר קלוריות?????? ולמה דווקא רוב הבנות עושות את זה?????????
ואולי גם לגוון בין ההליכון לאלפיטי??????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמחכה לתשובה
אנונימי21/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעופר אני מחכה לתשובה
אנונימי26/07/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאליפטי
עופר קיס26/07/2007אין העדפה- מה שיותר כיף ונוח
אני מניח שרוב הבנות מעדיפות אליפטי כיוון שבכדי להוציא אותה כמות קלוריות בהליכון
צריך לרוץ או ללכת מהר מאד בשיפע לא נוחויתכן שהן חושבות שיש יותר עבודה על הישבן- מש שנכון
אך זה זניח מבחינת עיצוב הגוף.
מומלץ ביותררררר לגוון בין מכשירים למניעת עומס אורטופדי נקודתי
עופר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)