מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המלצה על מוסד לימודים למאמניםרותם30/10/2008
שלום. אני מעוניינת להתחיל לימודי מאמני כושר (חדר כושר) בסמסטר הבא ואני מתלבטת בין המוסדות השונים. האם יש "שם טוב" יותר למוסד מסויים? האם תעודה ממוסד מסויים נחשבת יותר אצל מעסיקים? כרגע אני מתלבטת בין ווינגייט לבין המכללה בויינגיט לבין "שיאים" באוניברסיטה העיברית. אודה להמלצתכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רותם
יוסי30/10/2008אני חושב שווינגייט והמכללה בויינגיט זה אותו דבר... ווינגיט זה נחשב להכי טוב בארץ, ויש להם שלוחה גם בת"א בהדר יוסף אם אני לא טועה... תבדקי את זה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיוסי
רותם30/10/2008נבדק. המכללה בוינגייט זה גוף חיצוני שיושב במכון בוינגייט. בדקתי את הדר יוסף וכאן ההתלבטות גם עם אוניברסיטת תל אביב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוינגייט. נקודה
ענת פלדמן30/10/2008במכללה את עושה תואר ראשון בחינוך, יכולה להמשיך לתואר שני ושלישי. במכון את עושה קורס מאמנים של שנה שמקנה לך תעודת מאמן. השאלה מה המטרה שלך. תואר או תעודה. בהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרותם, הכי טוב ווינגיט
יוסי30/10/2008יש לי חבר שעשה קורס מאמנים בחדר כושר דרך ווינגיט והוא עשה דרך השלוחה בהדר יוסף והמנהל עבודה שלו בחדר כושר אמר לו שהוא מעדיף לעסיק רק כאלה שלמדו בווינגיט ולא במקום אחר, כי זה המקום הכי טוב בארץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתעודה
רותם30/10/2008הכוונה היא תעודת מאמן. אני לא מעוניינת בתואר. כרגע הכוונה היא לעשות תעודת מאמן ולאחר מכן השתלמויות נוספות כמו אירובי, ספינינג וכד'. השאלה היא האם "שיאים" באוניברסיטה זה מוסד מוכר ונחשב? מי שמרכז את הקורס הוא ד"ר איתי זיו שעליו שמעתי דברים נהדרים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נכון
ענת פלדמן30/10/2008איתי זיו כותב נפלא, יש לו ידע נרחב. שורה תחתונה - וינגייט מוכר יותר וכמו שיוסי אמר - ברגע ששומעים "וינגייט" לא צריך לומר יותר דבר, לא להסביר ולא לפרט. יכול להיות שיש לך עוד שיקולים כמו מקום מגורים או מחירים. ואז זה כבר עניין אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמכללה לא המכון עצמו
רותם31/10/2008אכן יש שיקולים של נוחות ונסיעות. המכללה בוינגייט היא רק ממוקמת שם, זה לא מכון וינגייט ובמכון בוינגייט גם מאוד השתדלו לציין זאת. המכללה היא גוף נפרד שנמצא שם. השאלה אם עדיין יהיה לזה שם יותר טוב מהאוניברסיטה העיברית. יש מקום נוסף כמו אתר אינטרנט או אירגון מסויים שאפשר לבדוק מולו את הנושא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא הבנתי
ענת פלדמן31/10/2008את השאלה. זה נכון, המכללה והמכון הם נפרדים. את לא עושה תואר, אז את לא נרשמת למכללה אלא למכון, שם תקבלי תעודה. אבל בתור "שם" נחשב- וינגייט זה וינגייט. סורי, אני לא מכירה ארגון או אתר שבודק את הנושא. אולי את יכולה לבקש בכל אחד מהמקומות מהמזכירות שמות של בוגרים שיכולים לתת המלצה או לשאול אם יש מפגש מקדים שמסביר על המקום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)