דמיון מודרך -למה משמש?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דמיון מודרך -למה משמש?
    רות
    31/10/2008

שלום, למה משמש דמיון מודרך בחיים המעשיים? עבודה ספורט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דמיון מודרך -למה משמש?

הוספת תגובה

• תודה

ענת פלדמן
    31/10/2008

על השאלה החשובה. דמיון מודרך משמש, מנחה, מכוון, מטפל, עוזר לכל דבר בחיים המעשיים, אני רואה זאת בכלל כדרך חיים ומשתמשת בכלים הללו כמעט כל הזמן. באופן כללי זה מתאים לשחרור של רגשות שליליים שחוסמים אותנו. זה הבסיס: כעס, עצב, פחד, כאב ואשמה. שיכולים לעכב אותנו בכל מה שאנחנו עושים. עבודה, ספורט כמו שציינת. זה עוזר בשחרור מהחלטות מגבילות. מהנמכות שאנשים נוטים לעשות לעצמם. בבחינת "אני לא טוב מספיק", "אין לי את הכישורים המתאימים" "מעולם לא עשיתי זאת". דמיון מודרך נותן כלים לטפל במגבלות שהצבנו לעצמינו (ואנחנו נוטים לעשות זאת באופן טבעי ) בכך הוא מחזק מאד, מגביה, מפתח רגשית ופיזית. בעבודה שלי אני משתמשת בכלים הללו לטובת ה"שילוש הקדוש" של כושר, תזונה וחשיבה. לשילוב האולטימיטבי של גוף ונפש. למשל: מישהו יכול לפתח שרירים ולהיות בכושר שיא ועדיין עם ביטחון עצמי מאד נמוך. או מישהי שיורדת במשקל אבל עדיין לא אוהבת את עצמה. או מישהו שעושה דיאטות "יויו" מסוכנות ולמעשה אין "סינכרון" בין איך שהמוח "רואה"אותו לבין התפיסה שלו את עצמו. זה מה שנקרא "להיות שמן בראש". הכוונה היא לעבוד על הגוף כמכלול שלם, ועל כל תחומי החיים. זו לא חכמה לרדת במשקל או להראות נפלא אבל בו בזמן גם להיות אומלל רגשית. המטרה שלי היא לתת מענה ל all areas of life לנתב אותנו לגעת באושר בכל התחומים, כי זה מגיע לנו. אני מרחיבה על זה גם באתר שלי אז אפשר להציץ. ואגב, דמיון מודרך עובד נפלא גם עם ילדים,
    אשמח לתת לך תשובה יותר ממוקדת לפי המטרות שלך כיון שהטיפול בעצם יכול לעזור לכל דבר, ברגע שאין "רווח משני" ובאמת רוצים בשינוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו