אוכל וחדר כושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוכל וחדר כושר
    חגית
    01/11/2008

שלום רב ! אני בת 33 לאחר 2 לידות ,שהאחרונה היתה לפני שנה שבהריון עליתי 30 קילו וירדתי בחזרה את הכול ע"י אימונים בחדר הכושר,סקי ,הליכון ,וכמובן דיאטה ,היום אני שוקלת 63 קילו על 1.70 אני מתעמלת כול יום במשך שעה ושורפת קלוריות בסביבות ה400 פלוס מינוס .. בבוקר אני לא אוכלת כלום חוץ מכוס נס קפה האם זה כזה נורא .. ? אני מתעמלת כבר 4 חודשים ככה בלי להכניס כלום חוץ מקפה ודווקא מרגישה בסדר ,ללא סחרחורת ,או חולשה .אני רוצה לציין שפעם יצא לי כן לאכול חטיף קורני בבוקר ואז שהיתי על ההליכון הרגשתי ששורף לי בקייבה ולדעתי זה היה מזה שאכלתי .. היית רוצה שתסבירי לי מדוע חשוב כ"כ לאכול משהו לפני אימון .. ! תודה רבה חגית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוכל וחדר כושר

הוספת תגובה

• הי חגית

ענת פלדמן
    02/11/2008

כמו כל דבר, זה מאד אישי, אם נוח לך לפני אימון ובתחילת היום לא לאכול כלום, ואגב- גם החלב שבקפה זה משהו ! אז זה בסדר גמור. אכילה לפני אימון נותנת לגוף את האנרגיה הראשונית לה הוא זקוק לפעילות, בעיקר לרגעים הראשונים של האימון. מקור האנרגיה הזמין ביותר לא יהיה השומנים, בהם נשתמש לאורך האימון, אלא הפחממה, בתהליך הגליקוליזה.ארוחת בוקר ככלל היא חשובה כיון שהיא נותנת "דחיפה" למטבוליזם, (כמו סטרטר של מנוע) מה שתורם לתהליך הירידה במשקל בפרט לבריאות ולתחושה טובה יותר בכלל. אבל שוב, יש כאלו שלא מסוגלים לאכול בבוקר, "רק" קפה. יום נפלא :))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך המהירה !! חגית :)

חגית
    02/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וודאי. בשמחה ! :)

ענת פלדמן
    02/11/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ע"פ הספר חייבים לאכול לפני פ"ג

אהרון
    02/11/2008

אבל כפי שענת אומרת זה אישי. אני שוחה כל בוקר 2 שעות החל מ5.30 ולא אוכל כלום עד שחוזר הביתה . לו אכלתי בשעה כה מוקדמת לפני הפעילות הממושכת, ספק אם יכולתי לבצעה. שוב, זאת לא המלצה, זה עניין אישי שתלוי בהרבה גורמים כולל המטרה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו