עזרה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה..
    דקלה
    02/11/2008

היי..אני מדריכת אירובי מים (עמוקים) ומתקשה למצוא תרגילים חדשים כל פעם כדי לשפר את העיניין של התלמידים ומעל הכל לעלות את מסת השרירים שלהם... אני בעיקר מנסה להתבסס על תרגילים אירוביים אבל מאחר שהמים עמוקים העבודה נעשת תמיד תוך כדי שמירה על היציבות.. רציתי לדעת אם יש אתר או אזשהו מאגר של תרגילים אירוביי שאוכל להעשיר את שיעוריי.. מקווה לעזרה..תודה רבה על ההתיחסות..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה..

הוספת תגובה

• הי דקלה

ענת פלדמן
    02/11/2008

ישירות לשאלתך: לא, לא ידוע לי על אתר כזה ומכיון שאני לא יודעת מה את עושה בשיעורים אני לא יודעת מה ליעץ לך על מנת לגוון. העברתי שיעורים גם במים אז יש לי רפרטואר לא קטן, יחד עם זאת שאלה לי אליך: למה שלא על מנת לגוון לנסות חלק מהשיעור להעביר למים הרדודים כך באמת תוכלי להוסיף תרגילי כוח וגמישות מה שקשה עד בלתי אפשרי בעמוקים.
    ובכל זאת לעמוקים: האם יש שם גלגלים? כמו אבובים שחורים או אפילו גלגלים פשוטים יותר? אז אפשר לבצע תרגילי בטן כשכל אחד שוכב על אבוב, או במקביל לעבוד על כוח כשכל אחד צף בתוך אחד שכזה.
    את יכולה לחלק להם גלשנים, הם מניחים את הראש והשכמות על הגלשן ומגיעים לציפה ואז מקרבים את הברכיים לחזה (לשרירי בטן) כפיפה של ברכיים לחזה באלכסון (עבודה על אלכסונים).
    קחו מצופים פשוטים שאפשר לאחוז בידיים וכל אחד מחזיק ביד אחת מצוף שכזה ומנסה להצמיד אותו למתניים - זה מדמה תנועה על מקבילים ועבודה על זרועות ובעיקר השריר התלת ראשי.
    הנחי אותי אם אני בכוון וננסה להמשיך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימוני התנגדות במים

עופר קיס
    04/11/2008

אני מסכים אם ענת
    אין לך ברירה אלא לעבוד במים הרדודים ולהשתמש במכשירים אם שטח פנים גדול שיגבירו את ההתנגדות. בנוסף יש להם גם כיווץ אקצנטרי שידוע שבלעדיו השריר לא יפגע מספיק על מנת ליצור התאמה ושיפור.
    לגבי פלג גוף תחתון - אין ברירה צריך להגיע למדרגות ולבצע שם עליות מדרגה.
    אם זה שעור אם משתתפים רבים חייבים לבצע זאת על ידי אימון מחזורי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו