הליכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליכה
    חני
    04/11/2008

שלום אני בת 46 משקל 72 גובה 170 התחלתי ללכת יום יום כבר חודש וחצי התוצאות כמעט ולא נראות אין שינוי במשקל ברצוני לרדת 7 ק"ג אבל לא מצליחה. ובנוסף שיש לי כאבי שרירים כל הזמן ברגליים( רצוי לציין שאני גרה בכרמיאל מקום בו יש הרבה עליות וירידות)מה לעשות לגבי המשקל לגבי כאבי השרירים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליכה

הוספת תגובה

• איזה מקום יפה כרמיאל

ענת פלדמן
    04/11/2008

אני מצרפת לך מאמר שלי בנושא ומתמצתת בכמה משפטים:
    1. חשיבות קריטית לתזונה שלך. הוצאה קלורית גדולה יותר מהכנסה קלורית, הקפדה על כמויות, ארוחות פרוסות לאורך היום, שתיית מים. שקילה של פעם בשבוע. אני ממליצה לך לגלוש קצת באתר שלי, יש שם הסברים וכל מיני
    2. ההליכות מצוינות, נסי להגביר את הקצב, ללכת עם בקבוקי מים בתור משקולות ולעשות גם תרגילים לזרועות תוך כדי. זה מעלה משמעותית את הדופק, מחטב תוך כדי את הזרועות, משמר את מסת השריר. בנוסף: הוסיפי תרגילי כוח בסיסיים. כפיפות בטן, תרגילים לירכיים. אני יכולה לעשות חיפוש ב BEOK "ענת פלדמן" עם כתבות וטיפים ותרגילים מומלצים.
    3. מתיחות. בעיקר אחרי ההליכות. וגם לשריר הארבע ראשי. בתור חיפאית לשעבר אני יודעת מה זה עליות...
    המשיכי, התמידי, ראי זאת בדרך חיים ולא כ"דיאטה" לפרק זמן מסוים. הכנסי לאתר, קראי את הכתבה הזו, ונמשיך לדבר.
    http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7212&s=ענת%20פלדמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הליכה וירידה במשקל

עופר קיס
    04/11/2008

חני שלום
    פעילות גופנית היא רק אמצעי עזר לשינוי הרגלי אכילה בהקשר של ירידה במשקל.
    לחדד זאת הליכה של שעה בקצב טוב במשקלך תגרום להוצאה קלורית של כ 300-350 קלוריות.
    אם תחשבי כמה קלוריות יהיו בסנדטיץ קטן ניתן להסיק ששינוני בתזונה הוא קריטי.
    אם כבר ישל לך מוטיבציה ללכת כל יום - גשי לתזונאית ותגיעי לתוצאות הרצויות.
    לגבי כאבי שרירים - האם הנעליים מתאימות וחדשות. האם הקצב או משך ההליכה מתאים.
    תבחרי מקום אם ירידות המתונות ביותר ויום אחד באמצע השבוע אל תלכי.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו