אימון תזונתי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימון תזונתי
    חנה
    05/11/2008

מה זה אימון תזונתי? למי זה מתאים, גם לגילאים מבוגרים? אני מפחדת להתחיל להתעסק עם התזונה ולשנות תפריטים.. במה מדובר ואיך זה עובד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימון תזונתי

הוספת תגובה

• הי חנה

ענת פלדמן
    05/11/2008

אימון תזונתי הוא לווי אישי של המאמן אותך מבחינת הרכבי המזון, הרגלי האכילה, הקניית הרגלים הקניית מודעות. כשזה נעשה באופן אישי זה גם מותאם אישית לכל אחד לפי סדר היום, הטעם, וגם לפי ההרגלים העכשוויים. המשנה שלי היא לא לעשות שינוי רדיקלי שלא יחזיק מעמד אלא להתאים את האימון לצרכי הנמען, אורח החיים שלו תוך קשב מוחלט לחששות שלו למשל.
    יש ב BEOK פוום של פוד קואוצ'ינג, את יכולה להציג גם שם את השאלה. אני כמאמנת משלבת את שלושת הפרמטרים: כושר גופני, לווי תזונתי ושינוי תפיסה וחשיבה בכלים טפוליים הלקוחים מתחום ה NLP, EFT, תרפיית קו הזמן, תקשורת עם תת המודע ועוד. אני מתייחסת ל"שילוש הקדוש" של אוכל כושר ומודעות כיון שאני מאמינה שגוף ונפש חד הם. אימון שכזה למשל מטפל במקביל גם בפחד משינוי. אשמח להרחיב עוד ועוד... :))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימון תזונתי עובד

איתי
    08/11/2008

האימון התזונתי משלב את האימון הספורטיבי והתפריט המאוזן יחד ומקנה לך אימון מקיף ולא אינטנסיבי. כלומר את לא הופכת לקיצונית לא באימון ולא בתזונה וזה מתחיל לצבור תאוצה. כמו שענת אמרה את יכולה להיכנס לפורום פוד קואצ'ינג (אחלה פורום אגב) אם את מתחילה בזה אני אאחל לך בהצלחה ואשמח לראות אותך גם בפורום בבי-OK

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי איתי

ענת פלדמן
    08/11/2008

תודה על התגובה המאירה והמדרבנת. אכן אני בעד "טיפול כולל". אני נאלצת למחוק את הקישור שנתת, איתך הסליחה. שוב תודה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו