מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לענתטל05/11/2008
ענת אני מתחיל להתייאש מהריבועים אני לא מבין את זה אני רזה עם אחוזי שומן נמוכים אוכל נכון מתאמן נכון כחודשיים על תרגילי הבטן הגוף שלי כולו מעוצב חוץ מהקוביות לא יוצא קוביות אפילו לא באופק זה לא הגיוני בנאדם שהוא רזה ולא מתאמן רואים אצלו באופק עוד קוביות ואצלי גם רזה גם מתאמן וכלום מה לעשות אני מתחרפן???? אני בנאדם שלא נרגע עד שאני מגיע למה שאני רוצה. מה ייתכן שאני ימשיך שנה ועדיין אותו דבר??? שמעת פעם על אנשים או שאת מכירה שעובדים במכונים ולא יוצא להם ריבועים?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני קולטת
ענת פלדמן05/11/2008את המצוקה שלך. כמה דברים:
1. האם אתה עושה תמיד את אותם תרגילים או שאתה משנה גם זויות?
2. האם אתה מעלה בעצימות תרגילי הבטן?
3. האם אתה עובד במהירות איטית יחסית על השרירים?
4. האם אתה ממקד את המחשבה על שרירי הבטן בזמן שאתה מפעיל אותם. אני מתכוונת ממש לדמיין אותם גדלים, מתעצבים, מתנפחים בזמן החיזוק. עובד על הקשר בין המחשבה לגוף.
5. האם לאבא שלך יש קוביות? זה גנטי. יש כאלו שלא עושים כלום ויש להם ויש כאלו שמתאמנים ויש בקושי. אני לא ממש מסתובבת בחדרי כושר אז אני לא מכירה כאלו שעובדים ואין להם.
6. מה הבהלה הזו לקוביות? הקשב לעצמך: אתה רזה, אחוזי שומן נמוכים, אוכל נכון, מתאמן נכון, נשמע בן אדם אינטיליגנטי ונבון. בוא נמשיך: גם בטח יש לך המון חברים, משפחה אוהבת, אתה מצליחן. הבנת את העיקרון. תראה כמה דברים נפלאים אספנו בקערת האושר שלך. בוא נתמקד בזה ?!
מחכה לשמוע :))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)