להתחיל בכושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להתחיל בכושר
    יוני
    05/11/2008

שלום וברכה! שמי יוני ואני בן 15. אני רוצה להתחיל באימוני ריצה אבל כיוון שאין לי מספיק זמן פנוי- החלטתי לקנות מכשירים לבית. שאלותיי: 1.) האם ישנו חסרון בריצה על מסלול ריצה בבית על פני ריצה בחוץ (רחוב וכו')? 2.) האם ישנו מסלול ריצה מסוים עליו אתם ממליצים? 3.) אילו עוד מכשירים ממולץ לי לקנות (אני מוגבל בתקציב...) במידה ומטרתי היא לרדת במשקל ולהתחטב? 4.) כיצד להתחיל להיכנס לכושר? האם מההתחלה לרוץ יום יום וכמה זמן ביום? לשלב גם הליכה? תודה מראש! יוני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להתחיל בכושר

הוספת תגובה

• יוני הי

ענת פלדמן
    06/11/2008

ברכות על ההחלטה להכנס לכושר !
    1. אני תמיד מעדיפה ריצה בחוץ, אבל אין בעיה גם לרוץ על מכשיר. אבל אם יש לך זמן לרוץ על המכשיר למה שלא יהיה לך זמן לצאת לסיבוב בחוץ בעצם. מסלול הריצה בבית הוא טוב לימי גשם למשל.
    2. אני ממליצה לך ללכת לחנות לראות את הדגמים השונים ולנסות. אתה יכול לחזור אלי עם שניים שלושה דגמים שמצאו חן בעיניך ומתאימים לתקציב שלך ונוכל לבחור.
    3. לא צריך להוציא הרבה כסף בשביל להכנס לכושר ולהתחטב. יש תרגילים נפלאים מול התנגדות הגוף. יחד עם זאת לבנים תמיד נוח לעבוד עם משקוליות, יש מגוון תרגילים עצום שאתה יכול לעשות איתן. בתור התחלה אפשר גם בלי
    4. להתחיל בקטן. צא לריצה קלה של 20 דק'. אם אתה מתעייף עבור להליכה מהירה. עשה מתיחות בסיום האימון האירובי ורד לשכיבות סמיכה. עשה מעט כפיפות בטן. תתחיל בקטן מאד בשביל לראות "איפה אתה עומד" מבחינת הכושר. מתיחות. אפשר לנוח יום אחד ואפשר למחרת לצאת שוב לריצה קלה. אתה קשוב לגוף שלך. אם אתה קם עייף בוקר אחרי אז אתה נח. הרעין הוא להתחיל, בהדרגה, אני פה לשאלות. בהצלחה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו