מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לענתאביחי06/11/2008
היי . ענת אני בן 14 ורציתי לשאול אותך אם לי ללכת למכון כושר במקום לעשות תרגילים בבית ולכמה זמן כדאי לי ללכת אם ברצוני רק לפתח שרירים ביידים וחזה לבנות סיבולת שריר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי בחזרה
ענת פלדמן06/11/2008האם כדאי לך ללכת למכון כושר? הממ... תלוי בך. ל-ד-ע-ת-י בגילך אתה יכול "להנות" עדיין מאימונים בבית, בעיקר מאימונים תוך כדי משחק: כדור-רגל, כדור-סל, חוגים עם חברים כמו קראטה או קפוארה. אתה יכול גם ללכת לחדר כושר, אם זה גורם לך הנאה אם בא לך ללכת לשם וכיף לך עם זה. בטח. זה לא יותר טוב או פחות טוב זה פשוט תלוי מה אתה אוהב. אפשר להגיע ליופי של תוצאות גם בבית, אולי עם פה ושם אבזור קל (בעיקר משקוליות). אני לא כל כך בעד "רק לפתח שרירים בידיים וחזה" אלא בעד איזון בכלל ואיזון בשרירים בגוף בפרט. מלבד העניין הפרופורציות של הגוף (זה מצחיק לראות מישהו מפותח למעלה עם רגלים רזות) זה גם לא נכון ולא בריא. שווה לעבוד על כמה דברים במקביל. סבולת לב ריאה - לבריאות הלב, הנשימה, הכושר הכללי ועוד ועוד. לעניות דעתי אין דבר יותר עצוב מלראות מישהו מפותח מאד מבחינת השרירים ולא יכול לרוץ כמה מטרים בלי להתנשף. ולעבוד במקביל על כל השרירים בגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלענת
אביחי07/11/2008התכוונתי בכללי אני רוצה ל"התנפח " בכללי בכל הגוף אני משתמש במשקולות אבל לא לחזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאו קיי
ענת פלדמן07/11/2008סבבה, אז התשובה שלי לא משתנה בעצם. חדר כושר זה יופי, ואפשר גם בלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)