לענת מעידן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לענת מעידן
    טל
    07/11/2008

1)אני משתדל כל הזמן לגוון בתרגילי הבטן אומרים שזה יותר תפוקה טובה 2)אם יש צורך כלומר אני מרגיש שכאשר אני עולה לסוף לא קשה לי אז אני יעלה בעצימות 3)בקשר למהירות משתדל לעבוד באיטיות על השריר עד כמה שאפשר 4)הבנתי תרעיון של למקד מחשבה אני משתדל שכן 5)אבא שלי בן 50 חחחח ואין לו קוביות לא ניראלי גם שהיה לו אבל לכי תדעי אם הוא עסד וכמה אחוזי שומן וכאלה ככה שאין לי מושג אם זה יעזור לי למשהו 6) ובקשר ל-6 תמיד בנאדם שואף לעוד גם אם יהיה לך מיליון את תרצי 20 מיליון זה הטבע של הבנאדם חחח והלוואי הכול היה דבש כמו שאת מתארת חחח תמיד יש בעיות חחח אבל לענייניו זה לא כזאתי בהלה זה פשוט לא נתפס לי איך אני עובד ולא רואה כלום אולי אני לא עובד מספיק כמו שאני חושב או אולי זה דורש יותר זמן ..... נ.ב כל הכבוד לך את עושה מבורכת באתר מחכה לשמוע=)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לענת מעידן

הוספת תגובה

• אז ככה:

ענת פלדמן
    07/11/2008

1. יופי, המשך כך
    2. זה נכון, תעלה בעצימות לקראת הסוף, הרעיון הוא להתקדם
    3. יופי, המשך כך
    4. מיקוד מחשבה, דימיון תוך כדי. חשוב מאד.
    5. שאל את אביך אם בצעירותו היה לו. אגב, 50 זה ה 30 החדש... אבל בשבילך גם 30 זה זקן... המסר הוא שאביך בחור צעיר.
    6. כוונתי הייתה לא לשאוף לפחות, ההיפך הוא הנכון. אני בעד מוטיבציה, השגת יעדים, לעשות הכי טוב שאתה יכול אבל כל זאת חייב להיות ריאלי. ואם זה לא מציאותי שזה יקרה, וגם בתוך בתהליך של עד שאתה משיג את זה - להתמקד בדברים החיוביים. לראות תמיד את חצי הכוס המלאה. כי אחת מהשתיים. או שהקוביות זה לא דבר ריאלי עבורך (גנטי וכו') אז אתה ממלא את כל האנרגיה רק בזה ובעצם לא רואה תוצאות. וזה מאד מאד מתסכל !!. או שאתה בוחר במהלך הדרך להשגת היעדים להתמקד גם בדברים הטובים על מנת להתמלא מהטוב.
    חוק קוסמי: כל מה שאנחנו רוצים אנחנו מקבלים. הכל. כל עוד אנחנו נטולי חסימות ונטולי פחדים. ועוד: הכל אפשרי, אם זה מציאותי (גם אם תתפלל עד מחר לזכות בלוטו זה לא יקרה עד שתמלא כרטיס, נכון? וגם אז הסיכויים הם קלושים) אז צריך לבדוק. האם מציאותי עבורך שיהיו לך קוביות? אולי כן ואולי לא. ימים יגידו, לפי כל הסעיפים שענית לי עליהם. אבל בכל מקרה גם אם זה מציאותי וגם אם לא אתה עושה זאת בדרך מתוך שמחה, הוקרה על הדברים הטובים האחרים שיש בחייך. זה הרעיון...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה.. אולי

יוני
    07/11/2008

כמה זמן אתה עובד על שרירי בטן? וזה באמת קשור לגנים. אבל שרירי בטן גם אם לא רואים אותם הם עוזרים לנשימה מסודרת ולכל מיני פעולות רגילות שאתה עושה במהלך ביום. אבל עבודה רק על בטן לא תעשה לך קוביות צריך גם לעשות פעילויות אחרות שקשורות לנשימה כמו ריצה או שחייה וכל זה. מקווה שיכולתי לעזור. יוני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה יוני

ענת פלדמן
    07/11/2008

עידן ממשיך את השאלה משרשורים קודמים. תודה על ההע\ארות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו