מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתאמן אך חסרים הקוביותאריאל11/11/2008
שלום וברכה, הייתי רוצה לשאול אם כי עדיין לא ברור לי מה עלי לעשות על מנת להגיע לאותו חלק נחשק בגוף האדם(לפי דעתי לפחות) הקוביות..אני בן 16 ואני מתאמן בצורה קבועה,אני רץ 3 פעמים מהשבוע 6-7ק"מ כל פעם בקצב נאה של 30-36 דק' אני מרים משקולות ועושה תרגילי בטן. התזונה שלי בנוייה מ3 ארוחות,בוקר צהריים וערב. אני אכן שם לב לשינוי בגוף מהזמן שבו הייתי במכון כושר ועתה,אולי כי הגברתי את המאמץ,אני מתמיד באימונים ומתאמץ בהתאם. אך עדיין אני לא מגיע למטרה שלי,והיא בטן שטוחה-קוביות..מה עלי לעשות עוד...אולי יש משהו שפיספסתי במהלך כל האימונים הייתי רוצה תשובה לשאלה זו,אני באמת לא יודע מה חסר לי כרגע אולי באמת אני צריך להתאמץ יותר אני פשוט מתוסכל לראות חברים שמתאמנים חצי שנה ויש להם בטן שטוחה וכמעט קוביות,ולי לצערי לא.. ברוב תודוץ,אריאל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי אריאל
ענת פלדמן11/11/2008עניין הקוביות הוא גם גנט, וצריך לקחת את זה בחשבון.
האם אתה יודע כמה אחוזי שומן יש לך בגוף?
מה אתה אוכל מבחינת הרכי המזון?
האם אתה משנה עצימות בתרגילים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאממ
אריאל11/11/2008אני אבדוק את עניין אחוזי השומן בקרוב אני אוכל בדרך כלל כריך ותה בבוקר בצהרים אני אוכל בשר עם מספר ירקות ואיזשהו סוג של קטניות ובערב פירות או אולי איזה מעדן BIO אני כן מעלה את העומס.. אולי אני צריך לעשות יותר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמממ
ענת פלדמן11/11/2008אחוזי שומן מאד יעזרו כאן, כדאי לדעת. שלח לי מייל ואשלח לך מחשבון של איך למדוד. נמשיך משם. אני לא אהיה זמינה הערב להמשיך ולענות אז נמשיך מחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי הנה זה
אריאל12/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלחתי
ענת פלדמן12/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקי בדקתי
אריאל13/11/200817% בקירוב... תאמת זה לא אומר לי הרבה...לפי המדדים באתר אני מתחת לממוצע אך לפי דעתי יש מקום לשיפור-ובצורה ניכרת אני מתאמן חודש בתוכנית הזו(3 פעמים ריצות ארוכות(7-6 ק"מ) ו3 אימוני כח(משקולות וכו')) אולי שפוט להתמיד ולחכות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
אטל13/11/2008הייי ענת איך בדיוק בודקים את האחוזי שומן אני גם רוצה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות מדוייקות
ענת פלדמן13/11/2008עושים במכונים מיוחדים, לי בסטודיו יש קליפר אלקטרוני שהוא קרוב לתוצאות אמיתיות, מה ששלחתי לאריאל זה מחשבון שנותן מענה אינדיקטיבי לפי מדידות. שלח לי מייל ואשלח לך את המחשבון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לענת
אטל14/11/2008האמת שאני לא מבין איך אפשר לבדוק את זה באינטרנט כי זה אמור להיות במגה לפי מה שידוע לי אבל אני ישמח [email protected]
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה17 אחוזים
ענת פלדמן13/11/2008זה בסדר, אבל יש בהחלט מקום לשיפור. אתה יכול לרדת לכוון ה -13, 14 ואולי פחות. יש מצב שאז הקוביות נראות לעין. איך עושים את זה? כן, להמשיך. זה לוקח זמן. להקפיד על האוכל, בעיקר דגש על הדברים הבריאים ולהמשיך בתכנית ה"בריאות" שלך. בהצלחה, המשך לעדכן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיש מצב שגם אני מקבל? :)
אבי13/11/2008[email protected] אני מאוד ישמח למחשבון שמודד אחוזי שומן אם זה אפשרי כמובן. תודה :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשולחת. זה באמת מחשבון חביב
ענת פלדמן13/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)