מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לענתעינב13/11/2008
שאלה קצת ארוכה מקווה שתביני אז ככה..אני כתבתי את ההודעה הקודמת האם זה אני יגיע לתוצאות ככה..! אז אוקיי אני בת 18,גובה 1.65 משקל 51,רזה!!אך רוצה לחטב את הגוף מאוד,ולעלות במסת שריר,אני אוהבת מאוד לעשות ספורט מתאמנת קבוע על בסיס יום יומי קבוע(בבית) חודשים שלמים עבדתי על התוכנית הזאת,3 פעמים בשבוע עבודה עם משקולות חופשיות כל משוקלת 3 קילו,וגם תרגילים לרגלים עם משקולות של משקל קילו(תרגילי פילאטיס כאלה של חיטוב)+5 סטים לבטן=בקיצור כל זה יוצא לפחות שעה ועשרים דקות,יום כן יום לא,ביום שלא ההיתי עושה את זה,ההיתי הולכת על ההליכון 40 דקות על שיפוע 6 במהירות 7.2 ועדין יש לי כרטס קטנטנה ביותר,אז חשבתי לשנות תוכנית אימונים וזה ככה תגידי לי איך זה כל יום הליכון אבל רק חצי שעה(לא 40 דקות כמו בפעם הקודמת)+חצי שעה לידים,ביום האחר לרלגלים ולבטן,זאת אומרת חילקתי יום כן יום לא(בשביל לתת לשרירים לנוח) כייון שאני מוציאה כל יום יותר אנרגיה(אם זה נכון בכלל) בגלל שעכשיו כל יום אני עושה על ההליכון(למרות שרק חצי שעה) אז צריך לעלות קצת את הכמות הקלוריות? בתוכנית הראשונה שבנו לי אכלתי את התפריט ההוא שכתבתי לך הודעה לפני,ועכשיו חשבתי לשנות כך,תגידי לי אם זה נכון בכלל לעלות את הכמות הקלורית,(בשביל לראות תוצאות),ועם כן איך זה בבוקר:כוס פיטנס מדגנים מלאים ללא סוכר+כוס חלב בארוחת עשר:פרי בצהורים:Fוס אורז מלא+חזה עוף+כפית שמן+שתי ירקות(מלפפון,עגבניה) לפני אימון,תפוח אחרי האימון:לחמניה מחיטה מלאה+ביצה+גבינה צהובה+כפית שמן+שתי ירקות לילה"יוגרט 1 וחצי אחוז בעצם מה ששינתי בתפריט זה את הארוחת בוקר והארוחה אחרי אימון(גם כי האימון יוצתר קשה לדעתי) וגם לעלות טיפ טיפה בקלוריות מה את אומרת על כך?????? סליחה על האורך ,אשמח אם תעני לי.!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמיטב יכולתי
ענת פלדמן13/11/20081. את נהנית מהאימונים וזה מצוין. את במודעות למה שאת עושה וזה נפלא. את צעירה, רזה ומטפלת בגוף שלך.
2. למה את חושבת שאת מוציאה כל יום יותר אנרגיה?
3. האם את יודעת מהם אחוזי השומן בגוף שלך? שלחי לי מייל ואעביר לך מחשבון בנושא
4. לא ברור לי מה זאת אומרת להעלות את כמות הקלורית. לאכול יותר? את הרי לא רוצה להשמין. התוצאות שאת תראי אם תאכלי יותר ממה שאת מוציאה הן עליה במשקל.
5. מה המטרה שלך: להוריד את הבטן הקטנה? לפתח מסת שריר? בשני המקרים הגנטיקה משחקת תפקיד חושב ביותר. הבטן לעיתים קשורה למבנה הגוף - לכן אחוזי השומן בגוף יעזור לי. שרירים: אפשר לעצב אותם בהחלט, להבליט, עד גבול מסויםץ
6. האוכל נראה מאוזן ונכון בשבילך. הרעיון באימונים עצימים יותר כשאת עובדת קשה על השרירים זה לאכול נכון ולא יותר. כלומר פחממות כמו שצריך לפני האימון ושילוב של פחממה וחלבון אחריו. זה נראה בסדר גמור. האם את שותה מים?
מחכה לשמוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך.
עינב13/11/2008שלום לך,תודה על ההודעה, כמובן שאני לא רוצה לעלות למשקל שהתכוונתי שנאי מוציאה יותר אנרגיה לדעתי זה כי עכשיו אני עושה כל יום חצי שעה אירובי במקום יום כן יום לא 40 דקות התפריט נשאר אותו דבר רק במקום בערב לאכול 4 פרוסות לחם קל החלפתי לפיתה מקמח מלא,זה בסדר? ובבוקר במקום שתי פרוסות לחם קל החלפתי לכוס דגנים מחיטה מלאה מה את אומרת על כך? ולגבי המים,ברור...ששותה והמון,לפחות 14-15 כוסות מים ביום וכן אני דיי משתדלת לשמור על הגוף שלי,בעקיר אחרי מה שעשיתי לו לפני שנתים בערך,עם דיאטות קיצוניות השריר שלי נורא ירד פיתחתי לעצמי הפרעות אכילה ולא אכלתי המון זמן,אני נורא רוצה להחזיר לעצמי את המסת שריר חזרה,כמובן שעכשיו הכל בא אך ורק ממחשבה של ראש ב-ר-י-א!!!! אחוז שומן שלי בגוף לא חושבת שהוא כזה נמוך(23) מעונינת להוריד..ולעלות במסת השריר למרות שאני מאוד מרוצה מהגוף שלי,אבל ההיתי שמחה לבטן קצת יותר חטובה:))
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי
ענת פלדמן13/11/2008זה בסדר, המים כמובן מצוין, ברכות על הבחירה בדרך חיים בריאה ואכילה מאוזנת. זהו מסר חשוב לדבקות בחיים, נפש בריאה בגוף בריא. יישר כוח!
כן, עם הזמן בקצב הזה ירדו אחוזי השומן. את בתהליך, המשיכי כך, את עושה נכון ומקשיבה לגוף שלך וזה מה שחשוב באמת. כל השאר מגיע בהמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)