איך מתחילים לרכוב על אופניים,אחרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מתחילים לרכוב על אופניים,אחרי
    ס.ל
    15/11/2008

יותר מ-20 שנה שלא רכבתי? אני מפחדת ליפול ומצד שני ,יש לי אופניים בבית,ובא לי להתחיל לדווש כדי לשמור על כושר ומישקל,ולגוון צורת-פעילות... איך מתגברים על הפחד? אולי זה מאוחר לי.(אני בת 39)?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ס.ל הי

ענת פלדמן
    15/11/2008

איך אומרים תמיד על כל דבר שלא עשינו הרבה זמן ורוצים לחזור אליו? "זה כמו לרכוב על אופניים". אם "היה לך את זה" לפני 20 שנה אז את יכולה טכנית לחזור לזה בקלות.
    הפחד הוא מחסום, אני מסכימה, כמו לגבי כל דבר בחיים. לפעמים לא מודעים אליו, כשמודעים אליו,
    כמו במקרה שלך, זה כבר פשוט יותר. קחי את האופניים למשטח בטוח יחסית. ליד הבית, במישור והתחילי לאט ובהדרגה. כך תחזקי ותפתחי את הביטחון שלך על האופניים.
    אם את רוצה -אתן לך גם טיפ בדמיון מודרך להקל על הפחד, אני חושבת שהעשייה עצמה תרגיע,.
    בכל מקרה, אני פה. ו... זה אף פעם לא מאוחר מידי !!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רכיבה על אופניים

עופר קיס
    16/11/2008

יש מדריכים לרכיבה למבוגרים( כמובן גם לצעירים) תכנסי לגוגל. אני יודע שיש אחד מוכר בכפר שמריהו. מכרה שלי ארגנה לבעלה שעורים והייתה מאד מרוצה
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו