מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך מתחילים לרכוב על אופניים,אחריס.ל15/11/2008
יותר מ-20 שנה שלא רכבתי? אני מפחדת ליפול ומצד שני ,יש לי אופניים בבית,ובא לי להתחיל לדווש כדי לשמור על כושר ומישקל,ולגוון צורת-פעילות... איך מתגברים על הפחד? אולי זה מאוחר לי.(אני בת 39)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ס.ל הי
ענת פלדמן15/11/2008איך אומרים תמיד על כל דבר שלא עשינו הרבה זמן ורוצים לחזור אליו? "זה כמו לרכוב על אופניים". אם "היה לך את זה" לפני 20 שנה אז את יכולה טכנית לחזור לזה בקלות.
הפחד הוא מחסום, אני מסכימה, כמו לגבי כל דבר בחיים. לפעמים לא מודעים אליו, כשמודעים אליו,
כמו במקרה שלך, זה כבר פשוט יותר. קחי את האופניים למשטח בטוח יחסית. ליד הבית, במישור והתחילי לאט ובהדרגה. כך תחזקי ותפתחי את הביטחון שלך על האופניים.
אם את רוצה -אתן לך גם טיפ בדמיון מודרך להקל על הפחד, אני חושבת שהעשייה עצמה תרגיע,.
בכל מקרה, אני פה. ו... זה אף פעם לא מאוחר מידי !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרכיבה על אופניים
עופר קיס16/11/2008יש מדריכים לרכיבה למבוגרים( כמובן גם לצעירים) תכנסי לגוגל. אני יודע שיש אחד מוכר בכפר שמריהו. מכרה שלי ארגנה לבעלה שעורים והייתה מאד מרוצה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)