(:

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• (:
    :)
    15/11/2008

אני חיבת לציין שביקשתי בהרבה פורומים מהסוג הזה,של תזונה כושר וכו... ההתיחסות שלך,הכי ראויה מכולם,את עונה..ומששקיעה בשתובות ונותנת את כל המידע שבעולם!!! כל הכבוד לך,אני נהנת מהפורום הזה דבר שני יש לי שאלה לאחת שמתאמנת חצי שעה אירובי וחצי שעה כוח ביום את ממליצה לה לקחת אבקת חלבון או שזה מיותר לגמרי ?...... ועוד שאלה שהאמת אני קצת מתבישת לשאול,את לא חיבת לענות..אבל זה נורא מסקרן ביקרתי באתר שלך,ראיתי תמונות שלך,ויש לך גוף מדהים !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כמה קלוריות צריך לאכול ביום בשביל לתחזק גוף כזה(במקרה שלך)וכמה ספורט את עושה בשביל להגיע לתוצאות כאלה?פשוט גוף מהממם,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    (:

הוספת תגובה

• תודה תודה

ענת פלדמן
    15/11/2008

על כל המחמאות וההודעה המקסימה !
    1. לשאלה לגבי אבקת חלבון ואימון אירובי. בעיקרון אני מאמינה שאין צורך באבקת חלבון ושאנחנו יכולים לקבל את כל מה שהגוף זקוק לו מהמזון שלנו (תמיד אני אומרת שלאבות אבותינו לא הייתה אבקת חלבון והם חיו עד 120 ואפילו יותר... :)) אבל אמרי לי מה מטרת האימון שלך ונוכל לחשוב אם יש לך מספיק חלבון, פחממות ושומנים בתזונה. כל מקרה לגופו...
    2. השאלה כמה קלוריות אני אוכלת ביום או כמה קלוריות צריך בדר"כ? בשביל לשמור על המשקל, לא לרדת ולא להעלות צריך לשמור על מאזן קלורי. כמה שמוציאים שווה לכמה שאוכלים. אצלי מצד אחד יש גנים טובים(תודה להורי), אחרי שלושה ילדים וכו' אין סימנים ואין כלום. מצד שני אם אני אוכל הרבה אני אשמין. אני לא מהרזות שאוכלות בלי סוף ונשארות מקל. ממש לא. אז אני במודעות לגבי האוכל, אני מאד אוהבת כושר ועושה עם המתאמנים שלי הכל הכל הכל. גם מטעמים מקצועיים (אני לא מסתכלת ונותנת הוראות אלא עושה ביחד) וגם כי אני אוהבת את זה. זה יוצר "בונדינג" אחר באימונים, מקל על העברת מסרים תת הכרתיים, ועוד ועוד. ו... שחייה. עד עכשיו הייתי שוחה בחירות, מושב קרוב לבית. נגמרה העונה, כנראה אחזור לוינגייט. אין כמו שחייה לתחזוק הגוף והנפש. ממליצה בחום, ותמיד.
    שוב תודה על הכל, את ממש מתוקה. אשמח להמשיך לענות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו