מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הליכוןמישהי16/11/2008
שלום לכולם! האם מישהו יכול להמליץ לי על הליכון לשימוש ביתי (קומפקטי יחסית)? התקציב שלי הוא כ2000 ש"ח פלוס מינוס כולל הרכבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי!
ענת פלדמן16/11/2008אני בדיוק מחפשת הליכון חדש לסטודיו שלי. קטעים... אני ממליצה לך לעשות חיפוש בגוגל, לרשום "מסלול ריצה", יש אתרים שנותנים פירוט לפי מחירים (מהזול ליקר). כשתגיעי לכמה דברים רלוונטיים נוכל להמשיך. נכון שבעיקרון אי אפשר לעשות פרסומת דרך הפורום אבל חברת יורק היא טובה ואמינה. יש עוד כמה. בהרבה אתרים גם אפשר להתרשם מדרוג של לקוחות את המוצר.
באינטרנט יש גם הרבה מבצעים, מחירה מתצוגה, וכאלה. אין מנוס מלעשות סקר קטן ולראות למה את הכי מתחברת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תודה על התשובה
מישהי16/11/2008ראיתי בזאפ הרבה דגמים של יורק... ראיתי דגם שהוא ללא חשמל??!?! האם זה הגיוני? קראתי שבגלל זה אפשר ללכת עליו רק בשיפוע...נשמע לי קצת מוזר.... זה דגם מהזולים פחות מ1500 ש"ח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההניסיון שלי
ענת פלדמן16/11/2008עם ה"לא חשמל" הוא לא מדהים כי אז את צריכה לדחוף עם אחיזה מאומצת בידיים וזה די מנג'ס. ומהר מאד נמאס. הכי פשוט זה לברר בחנות ספורט אם הם מוכרים את הדגם וזה ואז את מנסה בעצמך לפני שאת קונה. ככלל זה הגיוני: לעשות סקירה בחנות, לראות דגם שמרגיש לך הכי נכון ואז לחזור עם מספר הדגם לאינטרנט, ברוב המקרים המחיר יהיה נמוך יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההליכון
עופר קיס16/11/2008באלפיים ש"ח לא תקבלי הליכון נורמאלי . הצעתי היא כזו:
את יכולה להכנס לאתר של אנרג'ים לראות אלו הליכונים וחברות הם מחזיקים
תכנסי ל "יש 2" ותבדקי הליכונים כאלו בסכום הזה בני שנה עד שנתיים.
חברת אנרג'ים נותנת שרות תקונים טוב ואמין למקרה הצורך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)