מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היש תקווה ??shlusha16/11/2008
האם לאישה בת 58 שמעולם לא היתה בכושר ועכשיו משלמת את המחיר בגדול ( ישבן נפול וכנ'ל רגליים וזרועות ) , יש תקווה להכנס לכושר בונה ולתקן נזקים ??? אנא , עודדו אותי !!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את פונה
ענת פלדמן16/11/2008למאדאם אופטימיות בכבודה ובעצמה. למרות העבר, ובעצם בזכותו, את במצב אחר של מודעות. את לוקחת אחריות על הבריאות שלך ובוחרת אחרת. "במקום שבעלי תשובה עומדים צדיקים גדולים אינם עומדים". כלומר: זו לא "חכמה" להוולד רזה ולאהוב ספורט. החכמה והגדולה היא למרות האתגר למצוא את הכוחות (תרתי משמע) שקיימים (בשני המובנים) בתוכך. זה מחזק, זה מלמד אותך הרבה מאד על עצמך, זה מפתח אותך פיזית ונפשית.
מבחינת "תיקון הנזקים": תזונה נכונה ונבונה, פעילות אירובית ואנאירובית (ממליצה לעבוד עם מישהו מקצועי שיודע מה שהוא עושה, באופן מבוקר ומדוייק) עבודה על גמישות, הרבה חיוביות, סבלנות ומודעות. וזה שלך: הבריאות, האושר, הכושר, הקלילות. מבטיחה.
:))* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה והמשך תקווה
shlusha17/11/2008המון תודה בשם האופטימיות.. לא ציינתי את העובדה שאני לא סמל הבריאות בדיוק ( בריחת סידן רצינית + בעיות נשימה - הספק לא רע...) ועדיין רוצה להכנס לכושר בסיסי. על תזונה אני שומרת. איזה סוג אימון מתאים לי לדעתך והאם מנסיונך " הנזקים " שציינתי ניתנים באמת לשיפור ? ושוב תודה על תשובה מקסימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהI invite you to stop arguing for
ענת פלדמן18/11/2008your limitations
דווקא בריחת סידן ובעיות נשימה הן סיבה נפלאה להיות פעילה. האם את שוחה ??? אני ממליצה בחום על שחיה. כל סגנון, להתחיל בהדרגה. אם שחייה היא אופציה אנחה אותך לקראת הפגישה עם המים. כל דבר אחר הוא טוב בהחלט: הליכות. להתחיל בהדרגה, בפעם הראשונה תצעדי רבע שעה. ביום שאחרי כבר 20 דק' ותוך שבועיים להגיע להליכה יומית של 50 דקות. עם בקבוק מים בכל יד, לשתות בדרך, לזכור לנשום, ללכת עם חברה או עם בן הזוג, עם מוסיקה באוזן או עם המחשבות. תרגילים פשוטים אל מול התנגדות לשם בניית עצם. זה יכול להיות כדור, גומייה ואם אין לך את אילו אז כרית פשוטה. יש קלטות בסטימצקי של התעמלות בונה עצם או תרגילי חיטוב. מרגיש לי נכון יותר לכוון אותך לעבוד אחד על אחד עם מישהו שיודע את העבודה ויכוון אותך לדיוק אופטימלי בתנועות. את תופתעי לטובה מהתוצאות, בזמן מהיר יחסית, כשאת מתמידה עם הליכה בשילוב של עד רבע שעה פעילות כוח וגמישות. אני רק יכולה מרחוק להלהיב אותך בדבר לקיחת אחריות על הבריאות שלך והיכולת המופלאה שבך לשנות, לשפר, להתחזק ולהרגיש בריאה ומאושרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמפטיה מדהימה
shlusha18/11/2008היי ענת. תשובתך כה אמפטית ומרגשת , עד שאת מעוררת חשק להתחיל ומיד. האם יש לך מייל שאוכל לכתוב לך ולהתייעץ איתך שלא בפומבי ??? אימצתי את הרעיון של אחד על אחד. המון תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי מתוקה
ענת פלדמן19/11/2008להתחיל עכשיו, זו הכוונה. השיחה הזו חשובה מאד ואני בטוחה שנותנת השראה להרבה גולשים. אז תודה ! את מספר הטלפון שלי יש לך כאן למטה וגם את האתר. את יכולה להציץ יש שם עוד טיפים הסברים והכוונות נעימות. והמייל: [email protected] יום נפלא ושוב תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)