תודה על התגובה המהירה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תודה על התגובה המהירה
    סיון
    19/11/2008

התחלתי להתאמן לפני חודש אני רצה + הליכה מהירה לסירוגין על הליכון במשך חצי שעה ואחרי זה עושה רבע שעה של ABS ורבע שעה של BOOMS האמת שהג'ינס יותר משוחרר עכשיו.....אבל במשקל אני עולה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תודה על התגובה המהירה

הוספת תגובה

• עוד משהו קטן

סיון
    19/11/2008

חשוב לציין שאני לא מחפשת לרדת במשקל ........אלא רק לעצב את הגוף....... (אני פשוט לא רוצה לעלות במשקל)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצוין

ענת פלדמן
    19/11/2008

אז את בדרך הנכונה, אכן מתחטבת. יישר כוח ! אכלי נכון ותשמרי ללא ספק על הפיגורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז זה מה שחשוב

ענת פלדמן
    19/11/2008

שהג'ינס משוחרר ושאת מרגישה טוב. שחררי את עניין המשקל, עלי עליו רק פעם בשבוע, עשי מדידות היקפים אם את צריכה כדי לראות שאת באמת מתחטבת. חשבי "בריא" ו"מאוזן" , דרך חיים, הנאה מהעשיה ומהמודעות.
    את לא צריכה לרדת במשקל, תהני מהגוף שלך כמות שהוא, הנתונים שלך מדהימים. עבדי נכון, עם מודעות ושמרי על עצמך. זה מה שחשוב באמת...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו