בטן תחתונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטן תחתונה
    יוסי
    19/11/2008

בעבר הייתי אדם שמן ולמזלי אחרי הרבה פעילות גופנית הצלחתי להוריד את השומן מהבטן ואפילו יש לי כבר שרירים בחלק העליון של הגוף(מתחת לחזה),הבעיה היחידה היא שבחלק התחתון של הגוף(מתחת לפופיק)יש לי עדיין כרס קטנה(שאני הולך עם חולצה לא רואים כלום אבל עדיין...)אז השאלה שלי היא איך להוריד אותה. תודה רבה לעוזרים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטן תחתונה

הוספת תגובה

• יוסי הי

ענת פלדמן
    19/11/2008

תזונה נכונה, פעילות אירובית, תרגילי חיזוק לכל הגוף בכלל ולחלק הזה של הבטן בפרט יעשו את העבודה. אני מצרפת לך כתבה לחיזוק החלק הזה של הבטן, זה רשום לנשים אבל למעשה זה גם לגברים. חשוב לדעת שאין ירידת שומנים נקודתית. תרגילי חיזוק לבטן יעשו בדיוק את זה: כלומר יחזקו אותה. בשביל להוריד באחוזי השומן הכלליים בגוף המשך לאכול נכון (אשמח להרחיב) ולעסוק גם בפעילות אירובית.
    רשום לי את הנתונים שלך: גובה, גיל, משקל. אם יש מקום לירידה נוספת במשקל קבל את תגובתי כנכונה. אם אתה ממש רזה כעת, עם אחוזי שומן נמוכים (אתה יודע מהם אחוזי השומן שלך??) יכול להיות שזהו מבנה גופך.
    מחכה לשמוע
    http://www.beok.co.il/SelectedArticle.aspx?ArticleID=7317

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו