מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נתוניייוסי20/11/2008
גובה:מטר 73 בערך גיל:15 משקל:65 בערך אם יש מקום לירידה נוספת במשקל:רק בבטן למטה אם אתה ממש רזה כעת:לא יש לי כבר שרירים בבטן העליונה,בידיים בחזה וברגליים, עם אחוזי שומן נמוכים:לא יודע בעקרון אני עובד על פיתוח שרירים,אני לא מעוניין בלהיות רזה ויש לי כבר שרירים אלו הפעיליות שאני עושה כמעט כל יום: אחרי בית הספר או בבוקר כשיש חופש אני עושה כפיפות בטן(200+ עם רגליים מעל הספה,כמובן שזה עם הפסקות נשימה שלוקחות כמה שניות) ב-4 או 5 אני עושה ריצה שנמשכת קצת פחות משעה ב-9 וחצי אני עושה תרגילים עם משקולות של 5 קילו לחיזוק הידיים ואז 20 שכיבות שמיחה בערך זה מה שאני עושה כל יום,אני מאוד רוצה להוריד את הבטן שלי למטה גם אם היא ממש קטנה ושוב תודה על העזרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי יוסי
ענת פלדמן20/11/2008זה קצת קשה ב"שלט רחוק". יש מצב שאתה עוד צומח לגובה? כמה זמן אתה כבר מתאמן? בהחלט יכול להיות שמצבורי השומן שיושבים כעת בבטן בחלק התחתון ירדו עם הזמן. ויכול להיות שלא... אני מציעה, כיון שאתה בשגרת אימונים שנוחה לך, אוכל נכון (לא ג'אנק, שותה מים, מספיק פירות ירקות דגנים) אז אתה בדרך הנכונה. זה עוזר?!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתראה יוסי
חיים121/11/2008יחסית לנתונים שלך אתה לא שמן יכול להיות שיש לך נטייה לצבור שומן עיקש באזור הבן התחתונה כמו אצלי ואני יודע שזה מבאס ומעצבן, עם תעשה 200 כפיפות בטן זה לא יעלים את הכרס הקטנה אתה יכול לנסות לעשות 20 כפיפות בטן עם משקולות על החזה וכך אתה מגביר את המאמץ ולחזור על כך 3 סטים זה יעזור יותר מאשר 200 כפיפות בטן, ופשוט תנסה לאכול נכון 4-5 ארוחות בריאות ובלי ג'אנק ומיצים, ועם תתאמן כל יום זה לא יעזור כי השרירים צריכים מנוחה (שריר גדל במנוחה לא באימון). אני ממליץ לך להתאמן 3-4 אימונים בשבוע לתכנן תוכנית של אימון עד 45 דקות ולרוץ פעמיים בשבוע במשך שעה! מקווה שעזרתי בהצלחה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנשמע מצוין חיים, תודה !
ענת פלדמן21/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)