מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר לבריאות ומשקלדני20/11/2008
אני בגיל 25 שוקל 60 ק"ג בפעם אחרונה שבדקתי אחוזי השומן שלי היו 8.5 עכשיו עד לפני שנה שקלתי 67 ק"ג ואז החלטתי להוריד את הכרס המאוד קטנה 12.5%אחוזי שומן ולפתח קובית בבטן אז עשיתי את זה ועכשיו אני שומר על תזונה (הבשר שאני בעיקר אוכל זה חזה עוף ולפחימומת פסטה או תפוח אדמה במיקרוגל) ירדתי במידה של הגנ"ס שאני לובש ל38(במידות של תמנון)וגם זה נופל קצת ממני אם המשקל שלי תקין לפי מה שבדקתי מבחניתי ה BMI אני במצב תקין ? פשוט אמא שלי קצת דואגת מכיון שגם מכנסיים של 38 נופלים ממני (מבחניתי אני מרגיש בסדר גמור ) ואם יש עוד מאכלים פחימות ובשר שאפשר לאוכל(בעלי אחוזי שומן נמוך) הבנתי שחזה הודו זה טוב (הבעיה שלפי מה שהבנתי אי אפשר להכין אותו מהר כמו שמכנים חזה עוף על מחבת(בלי שמן) ושסטייק פרגיות זה לא כל כך טוב מכיון שהוא מכיל יחסיתי הרבה אחוזי שומן 9%-10% וגם שקינאוה זה מאכל טוב תודה (ולפי דעתי את עושה פה עבודה מציונית וגם נראה שמאוד אכפת לך)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
ענת פלדמן21/11/2008מצטערת על האיחור בתשובה, רק עכשיו ראיתי את ההודעה. משום מה.
אחוזי השומן שלך נמוכים, אתה רזה ובכושר. רזה זה בריא, וזה מצוין, בתנאי שאתה אוכל טוב, שותה מים, ושומר על עצמך. אני מאד מבינה את אמא שלך, אתא יכול להראות לה את התשובה שלי. שאם אתה במודעות לגבי מה שאתה אוכל, צורך מספיק קלוריות ומרגיש טוב - אז הכל בסדר. אפשר בהחלט לעשות בדיקות דם וכלליות בשביל להיות עם יד על הדופק ולראות שלא חסר לך שום דבר אחרי ירידה שכזובמשקל ואימונים.
מה אפשר לאכול? בהודו יש יותר ברזל, אז זה טוב וודאי אמא שלך מכינה את זה כמו שצריך. פרגיות זה בסדר. קינואה? נפלא ! דגים, לא רק טונה... הכוונה לדג טרי. יש עוד רעיונו באתר שלי אתה יכול להציץ.
תודה, וודאי שאכפת לי, אני מתייחסת לכל פניה בכבוד שמגיע לה, אני מאמינה שאין מקריות ושאם פנית אלי - וודאי אוכל לעזור, להאיר, לחזק. אשמח להמשיך לענות. בריאות !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)