מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריך עזרה דחוף!!! (ענת)חיים121/11/2008
ענת מצאתי תוכנית באינטרנט והיא נקראת "לגדול ללא מעצורים" זאת תוכנית מאתר אינטרנט איכותי שאני גולש בו הרבה, הבעיה היא שזאת לא תוכנית אימונים רגילה אלא תוכנית אינטנסיבית ביותר, ועכשיו לאחר שבוע שלם ללא אימונים בגלל מחלה אני מרגיש חזק מתמיד ואני רוצה להתחיל אותה כבר מחר. התכנית מבוססת על 3 שלבים כל שבוע עוברים שלב אני יששלח לך את האתר במייל כי פה אני לא חושב שאפשר לשלוח כי זה נחשב אתר מתחרה, בבקשה תכתבי לי מה דעתך על התוכנית ועם את ממליצה לי להתחיל אותה. כרגע אני חשבתי לעשות את התוכנית הזאת 3 חודשים עד סוף החורף ואז לבצע חיטוב לרדת ל10% שומן להישאר בנייטרלי חודש ולהמשיך למסה וכך הלאה. בבקשה תגיבי לי מהר!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אתה חמוד,
ענת פלדמן21/11/2008הלחיצות הזאת מצחיקה אותי. מה הלחץ?! קיבלתי את המייל, תודה. עברתי על התכנית, אני אמנם לא בבית ואשמח לעבור עליה בנחת כשאחזור (מחר) אבל באופן כללי זה נראה לי בסדר. אני כבר מכירה אותך ויודעת שאתה יודע מה שאתה עושה, קשוב לגוף שלך וכו'. נסה, עדכן אותי איך הולך ואיך אתה מרגיש עם זה. אתה אחרי מחלה, דווקא הייתי מחכה שתתחזק מעט יותר, אתה בטוח יכול לחזור לפעילות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה(:
חיים121/11/2008תודה ענת וכן מחר אני מתחיל אותה ואני בריא מאוד היום אפילו שיחקתי כדורגל והתאמצתי מאוד ככה שאני בריא מתמיד!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצוין
ענת פלדמן22/11/2008ספר איך הולך ובהצלחה !!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)