איזה תרגילים אפשר לעשות על ספת כושר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איזה תרגילים אפשר לעשות על ספת כושר
    תומר
    21/11/2008

אני מעוניין להתחיל בפיתוח מסיבי של הגוף וחשבתי לקנות ספת כושר ורציתי לדעת אם זה בעצם יספיק לפיתוח הגוף. אני יודע שאפשר לעשות עם הספת כושר בעצם הכל לא? אתם יכולים לרשום איזה סוגי תרגילים אפשר לעשות עליה בהנחה שאין לה שיפוע שלילי (התרגילים שאפשר בשיפוע שלילי תכתבו בנפרד) תודה רבה ויש צורך בעוד מכשיר כדי לעשות עוד תרגילים שאין בספה? ד"א זה עדיף בכל מקרה על מולטיטרינר נכון? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זה מורכב וארוך

ענת פלדמן
    21/11/2008

ובכל זאת אנסה לענות. נכון, על ספת כושר אפשר לעשות הרבה תרגילים. עם משקוליות, במשקלים מתאימים. כדאי לעבוד עם מישהו לידך שמבין ויכול לראות שאתה עושה את התרגילים בזוית נכונה ושאתה עובד מתוך הבנה. כלומר יודע על אילו שרירים אתה עובד בכל תרגיל. עבודה מתוך מודעות גם יעילה יותר וגם מונעת פציעות.
    לגב: שכיבה על הבטן מתנית על הספה וגוף קדימה, משקוליות לצדדים והגב עולה. זויות שונות בידיים יעבדו על כל השרירים בגב, ישלבו עבודה על שכמות וכתפיים.
    לחזה ולזרועות: שכיבה על הגב, ידיים עם משקוליות לצדדים, הרמת משקולות מהצד בזויות שונות.
    לרגליים: סקווטים, לא צריך על הספה
    לבטן. בשיפוע שלילי, ידיים שלובות על החזה, שכמות עולות.
    יש מגוון עצום של תרגילים, שווה לחפור באינטרנט, אפילו באתרים דוברי אנגלית שם תוכל למצוא תרגילים מצולמים בוידאו.
    אני מדגישה שוב שכדאי לעבוד עם מישהו ליד שמכוון ומשגיח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו