מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- העברתי לחדר כושר חדש ומשקלים שאני מיוסי22/11/2008
העברתי לחדר כושר חדש ומשקלים שאני מרים שונים הייתי בחדר כושר קטן ופרטי שקיים כבר הרבה שנים והוא די לאנשים רצינים מאוד פשוט קטן ובסיס(פשוט קבלת הנחה אליו מאיזשה תכניות לנוער וזה עלה ממש זול ) המאמן שם הוא מישהו בעל ניסון רב וכבר הרבה שנים בעסק (גם היה מפתח גוף בעצמו) בכל מקרה עברתי חדר כושר חדש (מכיון שלאמא שלי היה מנוי שהיא לא השתמשה בו) זה חדר כושר אחד מחדשנים אלה לפי המאמן שם הכול הכי חדש והכי מתקדם השאלה שלי היא במכשירים שנראה לי דומים למה שעשיתי במקום הישן אני בכלל מסגול למשקלים בהרבה יותר נמוכים ששאלתי את המדריך הוא אמר משהו בקשר לגולוגלת במכשיר שלא בדיוק הבנתי מה זה אומר האם זה הגיוני שיש הבדל משמעותי(התאמנתי במקום הישן איזה 3שנים)? גם חשבתי שבמקום שמשלמים הרבה יותר היחס היה יותר טוב אבל שבאתי פעם ראושנה ונפגשתי עם המדריך שיעשה לי תכניות רוב הזמן גם שהוא היה אתי הוא דבר בפלפאון הוא לא היה אתי (לפחות לפני זה שבקרתי שם היה שם מדריך שנתן הרבה ערכה למדריך שהיה לי בחדר כושר הישן למרות שהוא אמר שמכושר שם מאוד ישן ומאוד לא נוח יחסיתי למה שיש אצלם שגם אני הרגשתי את זה) אבל אני לא יודע אני אומר לצפות ליחס אישי ושנראה שמדריך שם לב כאשר נקבע לי תור עם המדריך לפי מה שאמא שלי אמרה כל עוד לא תקבע אתם שיעור פרטי באקסטרא תשלום לא ממש היה אכפת להם
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר יחס
עופר קיס22/11/2008תומר שלום
שמי עופר ואני אחד ממנהלי הפורום הזה. בנוסף אני מנהל מקצועי של רשת מועדוני בריאות ואופן עבודת מדריכים מוכרת לי, אז ככה :
1. באימון הראשון בו המדריך מכין לך תכנית זה מעין שעור פרטי - המדריך איננו אמור לענות לטלפון אלא להיות רק לשרותך במשך הזמן הזה.
2. אם אינך מקבל יחס יפה - הכוונה אתה שואל את המדריך שאלות ואינך מקבל תשובות עיניניות או בצורה לא נחמדה - פנה לאמך ותספר לה - היא בתורה חייבת לדבר אם הנהלת המועדון.
3. מאד יתכן שבמועדונים קטנים ושכונתיים היחס יהיה עדיף - יותר קטן יותר אינטימי.
לגבי השאלה של המשקלים השונים בין המועדונים - עם יש שוני בכמות הפלטות או המשקל במכשירים מאד יתכן שיש תוספת או חסך מכאני שגורם לשינוי שאתה מרגיש. כיוון שמה שחשוב זו הרגשת הקושי הסובייקטיבי שלך , זה לא משנה- פשוט התאמן בטכניקה נכונה במשקלים שיגרמו לך להתאמץ אך לא להגיע למצב שאינך יכול להרים את המשקל בחזרה האחרונה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיום הייתי שוב בחדר כושר
יוסי23/11/2008ופעם היה שם מדריך שלמרות שבאתי להתאמן הוא כן היה נחמד ואדיב ונראה שאכפת לו וגם אמר שאני יכול לפנות אליו מתי שאני צריך אז אני מניח שזה תלוי על איזה מדריך נופלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעולה
ענת פלדמן24/11/2008תיצמד אליו ובהצלחה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה בקשר למכשיר למדידת אחוז שו
יוסי24/11/2008(אני כתבתי פה לפני כמה ימים על המשקל שלי אם הוא תקין שבבדקיה אחרונה שעשתי הייתי היה לי 8.5% שומן וגובה 1.73 עוד ס"מ אם לא מאמינים לחוגר עוד שאלה בקשר למכשיר למדידת אחוז שומן הנחתי מכיון שזה מכון כושר איכותי יש מכשיר טוב למדידת אחוז שומן אז שאלתי את המדריך שם והוא אמר לי שיש להם מכשיר אבל הוא מאוד לא מדיוק (צריך להחזיק אות בידיים ואז הוא נותן את אחוזי השומן הם זה אומר משהו על איזה סוג מכשיר זה) בגלל זה כאשר יצא לי 4.5%שומן הוא לא התרגש ואמר שמכשיר לא מדיוק גם שבדקתי את המשקל יצא שהוא 56 ק"ג ומאמן אמר לי שאם אני עושה אירובי אז לא להתאמץ אלא מתון בגלל המשקל הנמוך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי תומר
ענת פלדמן25/11/2008זה נכון שהמכשירים האלו מאד לא מדוייקים, הם גם כל פעם נותנים תוצאה שונה. ובכל זאת הם מראים על כוון מסוים. 4.5 או 8.5 שניהם מספרים מאד נמוכים ומצבך מצוין מהבחינה הזו. אתה גם לא אמור לרזות, כלומר לשרוף שומנים. אבל ריצה כן בריאה וטובה לכולנו כי היא לא רק שורפת אנרגיה אלא שומרת על הבריאות הכללית של הלב, העצמות, המערכת המטבולית. מה שכן רצוי לאכול מספיק קלוריות אחרי אימנים שכאלו על מנת שלא לרזות עוד יותר. הייתי שמה את הדגש כרגע על התזונה שלך. לבדוק אם אתה אוכל מספיק, נכון ומאוזן. רשום לי שוב את הנתונים הבאים:
1. גיל
2. משקל
3. גובה
ומה אתה אוכל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני אשלח את התפריט בסוף השבוע
יוסי25/11/2008שלימודים יסתימו בבר אילן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)