קפיצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קפיצות
    עידו
    22/11/2008

היום עשיתי 580 קפיצות רצוף סטייל קפיצות על חבל רק בלי החבל למה זה תרם לי?האם אני יכול לקפוץ הרבה קפיצות עם התמדה בלי לעבוד כל כוח רגליים כגון סקוטים וכד' ועדיין לחזק את השרירים ברגליים עפ קפיצות בלבד ?למשל איך מדריכי ספנינג מחזקים את הרגליייפ ומפתחים שרירים האם זה רק מהספינינג או גם ממשקולות כנ"ל טריאתלטים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קפיצות

הוספת תגובה

• קפיצות

ענת פלדמן
    22/11/2008

לקפיצות בחבל (גם בלי חבל) יש יתרונות בדומה לכל פעילות אירובית. זה נכון שאתה גם מחזק את שרירי הרגליים בהנחה שאתה קופץ לגובה למשל ונוחת נמוך. זה דומה לאימון פליומטרי למשל. אני בעד, כמובן בזהירות, כיון שזה באמת עובד על כמה פרמטרים במקביל ומשפר משמעותית את הכושר. סבולת לב-ריאה, חיזוק השרירים, פיתוח קואורדינציה ושווי משקל. ספורטאים מקצועיים בדר"כ מתאמנים גם מעבר לאימונים ממוקדים לתחום שלהם. למשל שחיינים יעבדו גם בחדר כושר. זה כנראה אישי לגבי כל אחד מהם אבל בדר"כ לשיפור הביצועים הם יעשו בנוסף תרגילים אחרים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו