ירידה במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה במשקל
    הדר
    22/11/2008

ענת שלום, אני בת 27, גובה 1.52 ושוקלת 58. אני מעוניינת לרדת במשקל ולהתחטב. בחודש (וקצת) האחרון התחלתי לשמור על אורח חיים בריא יותר מבחינת תזונה וספורט ואכן ירדתי כ- 4 ק"ג. מזה 3 שבועות אני מתאמנת בחדר כושר 3 פעמים בשבוע. אני מעוניינת לדעת האם יש צורך להפריד בין אימון אירובי לבין אימון הכוח ובמידה ולא - מהו הסדר הנכון עבורי? כמו כן, האם ישנה עדיפות של אימון מסוים על פני אימון אחר (עדיף יותר אירובי או יותר אנאירובי...)? תודה! הדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה במשקל

הוספת תגובה

• הדרי הי

ענת פלדמן
    22/11/2008

ברכות על הירידה במשקל, הבחירה בבריאות ובכושר !
    1. למה את מתכוונת בלהפריד בין אימון האירובי לכוח? יש אימוני סבולת שבהם את יכולה לשלב גם כוח - כמו למשל הליכה עם משקוליות. מידי פעם זה בסדר, מעלה את עצימות האימון וממקסם את השריפה הקלורית. אני בעד, מידי פעם (למשל באימון שכזה יתכן עומס על מפרק כף היד)
    2. אם הכוונה היא לאימון אירובי ואנאירובי בכל פעם שאת בחדר הכושר אז כן, אני בעד. אני ממליצה להתחיל עם האירובי, לפחות 45 דק'. אם אכלת מספיק ונכון לפני (גם על זה נוכל לדבר), את שותה מים וממשיכה לאימון האנאירובי.
    3. אימוני הכוח חשובים לא פחות, במיוחד לירידה במשקל, כיון שאת משמרת את מסת השריר שהולכת לאיבוד כשאנו מרזים. זה חשוב, ועוד - את מעלה את קצב השריפה הקלורית שלך גם מעבר לשעות האימונים. כך שהעדיפות היא לשני האימונים גם יחד
    בהצלחה, אני פה לשאלות נוספות.
    :))

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו