מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי ענתגיא...23/11/2008
הרבה זמן לא כתבתי פה שאלה אבל עכשיו אני צריך עזרה. אני צריך לעשות מבחן כוח עוד מעט בבית ספר שהוא ככה: 75 כפיפות בטן - אני לא מצליח,אני גרוע בבטן. מתח נמוך 23 עליות - את זה אני חושב שאני מצליח. שכיבות סמיכה רגל על רגל - מצליח, אני טוב בשכיבות סמיכה. דילגית 190 עם [מותר לעשות עד 3 הפסקות] לא משהו בדלגית אבל יכול להצליח. רציתי לדעת איך כדאי להתכונן למבחן הזה. תודה רבה , גיא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיאקוש
ענת פלדמן23/11/2008אענה לך ברשותך בבוקר, אני מתחילה טיפול. תודה !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברור
גיא...23/11/2008אין בעיה בכלל, תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי מותק
ענת פלדמן24/11/2008אז בעצם אתה יודע במה אתה צריך להתשפר וזה כבר טוב. כלומר אם המהחן היה היום היית יודע פחות או יותר מה היו התוצאות.
מתי החלטת שאתה גרוע בבטן? זה נשמע כמו חסימה קלאסית של היכולות שלך. בוא תחליט עכשיו שאתה מעולה בבטן. למה? כי אתה חזק, מתאמן, רזה, וענק בספורט. מתאים? אתה מתחיל להתאמן על התרגילים עצמם של המבחן כשאתה יודע מראש שאתה עושה 75 לפחות. ואתה בטוח בזה, מדמיין את זה, חדור מטרה. בנוסף: קח משקולת כבדה יחסית, שים אותה על החזה בעדינות ותעשה ניעות לאחור מישיבה כך שהבטן עובדת בעצימות גבוהה יותר. תעשה לפחות 60 חזרות בתור התחלה לראות אם זה קל או קשה. זה מוסיף שרירים נוספים לפעולה מול התנגדות גבוהה יותר.
עשה פעם אחת אחרי חימום דינאמי כללי כמו שצירך את כל המבחן כולו ותראה בדיוק איפה אתה עומד. הקפד על חימום ומתיחות בסוף.
עדכן אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוקיי..
גיא...24/11/2008עשיתי את האימון בבית חוץ מהדלגית, אני ינסה לעשות היום דילגית כי לא עשיתי מלא זמן. הצלחתי 75 כפיפות בטן. אני מקווה שאני יצליח גם במבחן. השכיבות סמיכה אני עושה בלי בעיה, והמתח אני חושב שאני גם יצליח צריך 23 ואני עושה איזה 15 במתח רגיל וזה יותר קשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא היה לי ספק
ענת פלדמן24/11/2008שתצליח. זה נפלא !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)