מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חוסר אנרגיה לאחרונה..פלג23/11/2008
שלום אני בחור שמתאמן רוב חיי בעיקר בריצה לאחרונה הגברתי את הקצב על מנת להוריד במשקל וירדתי מיוני האחרון 10 ק"ג!! 68על 1.72 ) לאחרונה אף הפסקתי לעשן וזה כמובן רק עזר (באופן יחסי רק כי באמת אני בכושר טוב) פתאום קורה משהו מוזר מין חוסר אנרגיה כזה הוספתי 4 ק"ג למשקלי שאני רץ אני מרגיש כאילו אני דורך במקום ללא עוצמה וכח כמו שהיה לי בקיץ (קשור אולי?) הריאות מרגישות קרות כאלה, לא שאין אויר ממש לא אבל אין כח לרוץ כאילו חומצות החלב משתוללות כאילו אני התחלתי להתאמן לראשונה אתמול!!! זה מאוד מאוד מוזר ומתסכל מה זה? למה זה יכול להיות קשור .? האם למזג האוויר? משקל? או שסתם השירים בנגן שלי כבר זקוקים לרענון ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימון יתר
עופר קיס23/11/2008פלג שלום
התשת את הגוף כפי הנראה על ידי אימונים ותזונה לא מאוזנת. יתכן גם שחתפת מחלת נשיקה. גש לרופא שלך תאר לו את ההיסטוריה של הפעילות שלך ואת נושא המשקל וברש את עצתו. אני מציע לך לבקש ממנו בדיקה גם לנוגדנים שלוירוס EBV
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאד יכול להיות
ענת פלדמן24/11/2008שאתה זקוק למנוחה. גם את עצימות האימונים אה יכול להוריד קצת, לא יקרה כלום. המטרה היא להנות מהספורט ולא לסבול... אני ממליצה לך בחום לעשות בדיקת דם שגרתית, לבדוק רמות המוגלובין ופריטין ולתת את הדעת על התזונה. עדכן אותי לאחר בדיקת הדם ונדבר על מה אתה אוכל וכמה.
זה לא קשור למזג האויר, אולי עופר עלה על משהו. תבדוק את זה, טפל בעצמך, עדכן אותנו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה עופר וענת ...
פלג24/11/2008אולי באמת אבדק ואחזור אליכם תודה שוב על התשובות פלג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכדאי,מחכה לשמוע בריאות שלמה ובהצלחה
ענת פלדמן24/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכדאי הזה פתאום קצת מלחיץ..
פלג24/11/2008אני תמיד מפחד לעשות בדיקות כאלה לא יודע למה אני קצת פחדן בקטע הזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשחרור פחד
ענת פלדמן24/11/2008גורם חסימה מספר אחד למימוש עצמי מכל הבחינות. דרך הפורום קצרה ידי מלהושיע. מה שכן אתה יכול לעצום רגע עיניים, ולדמיין את עצמך כבר אחרי הבדיקה. זהו, זה כבר מאחוריך. בדוק את הרגשות שלך עכשיו, מה אתה רואה? מה קורה שם? הכל בסדר, נכון?
כולה בדיקת דם, חוות דעת של רופא. טפל בעצמך. רוב הסיכויים שהכל בסדר, גם אם חלילה צריך לטפל - אז אתה יודע בדיוק איך.
מחכה לשמוע שהכל בסדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ענת
פלג24/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)